Viser resultat 1- af

Vis flere resultater

Kampagne uge 40: Alkoholproblemer kan ramme alle

I uge 40 sætter Billund Kommune fokus på alkoholforbrug. Du kan få hjælp, hvis du drikker lidt for meget, og vores tilbud er helt gratis.

Alkohol & Samfund står sammen med TrygFonden bag en årlig, landsdækkende kampagne, der opfordrer danskerne til at få hjælp til alkoholproblemerne.

Alkoholproblemer kan ramme alle – også dig eller nogen du kender. Men vidste du, at der er hjælp at få hos Billund Kommune? Og tilbuddet er helt gratis.

Her kan du møde Michael Ries, leder af rusmiddelteamet i Billund Kommune:

 

 

Læs mere om rusmiddelteamet i Billund Kommune her.

 

Se beretninger fra TV2

TV2 er med i kampagnen og sætter i denne uge også fokus på alkohol. Her kan du se indslag med beretninger fra andre, der har været afhængige af alkohol og fået hjælp:

  1. En beretning fra Pia, tidligere afhængig af alkohol, og hendes voksne datter om, hvordan det er at leve i en familie med alkoholproblemer - og hvilke positive virkninger det har at vælge at gå i behandling.

  2. En smuk fortælling om, hvordan kolleger og chefer kan bakke op og hjælpe én ud af misbruget. Fortalt af Kenneth, tidligere afhængig af alkohol, og hans kollega.

  3. Jørn, tidligere afhængig af alkohol, fortæller hvorfor han søgte behandling. Han er i studiet med sin alkoholbehandler, der fortæller lidt om, hvad behandling er.

 

Følg med hele ugen, hvor Go’ Morgen Danmark fortsætter med historier om alkoholmisbrug.