Viser resultat 1- af

Vis flere resultater

Indstil en kandidat til Handicapprisen i Billund Kommune og vær med når prisen overrækkes

Billund Kommunes handicappris sætter fokus på handicappedes forhold – og belønner særlige initiativer eller kreativitet for at fremme handicappede borgeres muligheder for at deltage i samfundslivet. Test.

Billund Kommunes handicappris sætter fokus på handicappedes forhold – og belønner særlige initiativer eller kreativitet for at fremme handicappede borgeres muligheder for at deltage i samfundslivet.

 I år er prisen delt op i to, og med hver pris følger 10.000 kroner, som skal anvendes til fordel for målgruppen og til fortsat udmøntning af kommunens handicappolitik.

 Alle kan indstille lokalt forankrede foreninger eller personer til at modtage den ene pris. Modtageren af den anden pris udpeges direkte af Handicaprådet.

 - Handicapprisen skal gå til en person eller initiativ, der gør en bemærkelsesmæssig indsats til fordel for handicappede i vores kommune, siger Poul Erik Pedersen, som er formand for Handicaprådet i Billund Kommune.

 

Indstil en kandidat senest 20. oktober 2019

 

Du/I kan frem til den 20. oktober indstille en kandidat til årets handicappris. Indstillingen skal sendes elektronisk via kommunes hjemmeside på billund.dk/handicappris, hvor du også kan læse mere om kriterier for indstillingen og løbende vil blive opdateret om indkomne indstillinger.

Indstil kandidat

 

Vær med den 5. december når vinderen offentliggøres

 Torsdag den 5. december 2019 kl. 17.30 overrækkes Handicapprisen 2019. Prisoverrækkelsen, som Handicaprådet står bag, sker i forlængelse af FN’s internationale handicapdag, og finder sted i forhallen på Rådhuset i Grindsted. Modtagerne af priserne offentliggøres ved selve prisoverrækkelsen.

 Af hensyn til forplejning skal du tilmelde dig til prisoverrækkelsen senest torsdag d. 28. november 2019 på handicapraadet@billund.dk

Tilmelding til overrækkelse

 

Sidste års modtagere

Sidste års prismodtagere blev Annelise Andersen og Alis Hansen for svømning med handicappede Grindsted. 

 - Det har været en kæmpe oplevelse for os begge to, og vi har fået mange knus og kram. Når vi kommer ud, så bliver vi mødt rigtig positivt, og der er mange andre som også gerne vil bidrage sammen med os. Pengene er brugt bredt i kommunen, så ud over svømmeholdet er der mange andre, som også har fået glæde og gavn af prisen. For eksempel Lykkeliga som er håndbold for handicappede”, siger Annelise Andersen om modtagelsen af prisen.

 

Yderligere oplysninger hos Formanden for Handicaprådet, Poul Erik Pedersen på telefon 5141 3399.

 

Sidste års vindere Annelise Andersen og Alis Hansen, da de fik overrakt prisen.

Handicaprådet:  Bagerst fra venstre: Mikkel Jakobsen, Politisk repræsentant, Kris Skriver, Politisk repræsentant, Stephanie Nielsen fra forvaltningen, Annette Christensen fra forvaltningen. I midten Birgitte Bonde LEV, der er suppleant for Mette Andersen. Forrest fra Venstre: Lena Bech, dansk Blindesamfund, Poul Erik Pedersen Muskelsvind Foreningen, Gert Weingardt Dansk Blindesamfund, suppleant for Judith A. Sørensen og Jørn Skov Hansen Astma og Allergiforbundet.