Viser resultat 1- af

Vis flere resultater

Borgermøde om trafiksikkerhed i Billund Centrum

Billund Kommune inviterer tirsdag den 25. september klokken 19.00 til borgermøde om forbedring af trafiksikkerheden i Billund Centrum omkring Kastanje-rundkørslen.

Billund Kommune inviterer tirsdag den 25. september til borgermøde om forbedring af trafiksikkerheden i Billund Centrum omkring Kastanje-rundkørslen.

 Mødet holdes i Billund Centret fra klokken 19.00, og formålet er et politisk ønske om at få input fra borgerne i Billund Kommune i forhold til de bedst mulige løsninger for en sikker afvikling af trafikken i centrum omkring Kastanje-rundkørslen, hvor der dagligt er rigtig mange biler men også cyklister og gående i alle aldre.

 Baggrunden for mødet er en politisk beslutning fra juni måned, hvor det blev besluttet at tunnelen under Grindsted lukkes, og sætte gang i planlægningen af en permanent forbedring af trafiksikkerheden for gående og cyklende i Kastanje-rundkørslen ved Hans Jensenvej/Vejlevej/Grindstedvej og Hohenwestedt Allé.

 

Der er henover sommerferien indført midlertidige trafiksikkerhedsforanstaltninger med blandt andet bump, som har givet rigtig meget debat og spørgsmål til kommunen. Borgermødet er så at sige næste skridt, hvor mulige permanente løsninger vil blive præsenteret, og hvor der er lagt op til dialog og til at politikerne gerne vil have input fra borgerne inden der skal træffes en beslutning.   

 

Der er plads til ca. 300 til borgermødet og der er tilmelding på tilmelding1@billund.dk

 

Yderligere oplysninger om mødet hos Kommunikationschef Søren Madsen på telefon 7972 7209