Viser resultat 1- af

Vis flere resultater

Totalrådgiver til Børnenes Univers Grindsted Syd valgt

Planlægningen af det nye byggeri, der samler Børnenes Univers Grindsted Syd i et helt nyt byggeri på Cirkuspladsen ved Lynghallen og Bowlinghallen er i fuld gang, og der er nu valgt totalrådgiver til projektet.

Planlægningen af det nye byggeri, der samler Børnenes Univers Grindsted Syd i et helt nyt byggeri på Cirkuspladsen ved Lynghallen og Bowlinghallen er i fuld gang, og der er nu valgt totalrådgiver til projektet.

 

-  Der har været stor interesse for at være totalrådgiver for Billund Kommune i forbindelse med byggeri af Børnenes Univers Grindsted Syd - Ikke færre end 13 rådgiverteams søgte om at blive prækvalificeret. Heraf er 5 totalrådgiverteams blev inviteret til at give tilbud på opgaven, fortæller Mona Frederiksen, der er Billund Kommunes projektleder på selve byggeriet.

 Udbuddet blev gennemført som et udbud med forhandling og valget er faldet på Sahl Arkitekter A/S, med underrådgivere OBH Gruppen, SMAK Architects og MOVE, og de udvalgte firmaer glæder sig meget over opgaven.

 - SAHL Arkitekter og resten af vores rådgiverteam er meget glade for at være blevet udpeget til den spændende opgave, hvor ambitionen er at skabe en helstøbt og sammenhængende byggeproces, hvor både brugere, bygherre, rådgivere og håndværkere kommer til at arbejde tæt sammen om at skabe det nye Børneunivers i Grindsted.     Samarbejde bliver nøgleordet, og vi ser rigtig meget frem til den kommende proces, fortæller Morten Sparvath Thomassen, der er arkitekt maa og afdelingsleder hos Sahl Arkitekterne.  

 Sahl Arkitekter har stor erfaring med institutionsbyggeri og har blandt andet været med omkring Herning Gymnasium og senest Funder Børnehus.

 - Vi kan helt klart mærke at Billund Kommune har store ambitioner i forhold til det nye Børneunivers – og derfor skal vi lægge os i selen for at skabe et visionært, men også funktionelt byggeri, der i mange år vil kunne fremstå som et referencebyggeri for børneinstitutioner – både pædagogisk og arkitektonisk, siger Morten Sparvath Thomsen

 Formålet med det nye byggeri er at skabe den fysiske nærhed i Børnenes Univers Grindsted Syd, der hidtil har været samlet på fire adresser i Tingparken, på Sydtoften og på Lindevej.

 - Vi bygger én aldersintegreret institution for børn i alderen 0 til 6 år og med pladser til børn med særlige behov, der visiteres til institutionen, siger Lisbeth Østergaard, der er læringschef i Billund Kommune.

 

 Fakta:

 Byrådet i Billund har afsat i alt 32,5 millioner kroner til byggeriet af det nye Børnenes Univers Grindsted Syd. Den nye aldersintegrerede institution bygges til gennemsnit 130 børnehavebørn, 28 vuggestuebørn og 12 børn med særlige behov, og den skal efter planen stå færdig i april 2018. 

 

Yderlige oplysninger:

Læringschef i Billund Kommune, Lisbeth Østergaard på telefon 7972 7607, Projektleder Karina Krogh Kristensen på telefon 7972 7599, Projektleder Mona Frederiksen på telefon 7972 7042.