Viser resultat 1- af

Vis flere resultater

”Sammen finder vi ud af det” i Mandag Morgen – igen!

Fællesskab og samskabelse af velfærd er det nye sort. Kommunens strategiske satsning ”Sammen finder vi ud af det” er netop et eksempel herpå – og derfor høster projektet atter omtale i Mandag Morgen.

Sammen om at skabe velfærd

Velfærd er noget vi skaber sammen og med hinanden. Velfærd er ofte blevet betragtet som noget, det offentlige giver til borgerne, og noget vi alle har ret til enten på grund af regler, eller fordi vi betaler skat. Men velfærd er nærmere noget, vi alle bidrager til, både gennem den skat vi betaler, og som vi bruger på at drive eksempelvis sygehuse, skoler og plejehjem.

En vigtig del af velfærden er det, vi skaber sammen; den velfærd vi skaber med vores familie, venner og andre i hverdagen. Billund Kommunes strategiske satsning, ”Sammen finder vi ud af det”, drejer sig netop om begge dele af denne velfærd, og prøver at samtænke dem.

”Sammen finder vi ud af det” endnu engang i fokus hos Mandag Morgen

Ugebrevet Mandag Morgen har endnu engang taget emnet ’velfærd’ op. Det har de gjort i publikationen ”Mod mere fælles velfærd”, og her genoptrykker de en af artiklerne fra magasinet ”Kommune betyder fællesskab” om Billund Kommune. Publikationen ”Mod mere fælles velfærd”, hvor også andre kommuners arbejde med emnet er beskrevet, kan ses på Mandag Morgens hjemmeside.

Læs Mandag Morgens publikation "Mod mere fælles vedfærd"

Få mere viden om kommunens strategiske satsning "Sammen finder vi ud af det"