Viser resultat 1- af

Vis flere resultater

Fondskonference 2023: Fokus Verdensmål 11 Bæredygtige byer og lokalsamfund

Kommunerne i Trekantområdet har med succes afholdt fondskonferencer hvert andet år til glæde for omkring 450 deltagere fra foreninger, organisationer og ildsjæle i deres kommuner, og nu gentager de succesen. Fondskonferencen 2022 blev desværre aflyst på grund af Covid-19, men konferencens tema er fortsat højaktuelt og gennemføres derfor i 2023 med samme gode program.

 

Foreninger, ildsjæle og kommuner får med fondskonferencen 2023 igen muligheden for at komme helt tæt på de fonde og puljer, der kan medvirke til at virkeliggøre drømme og ideer. Med denne konference bliver det fjerde gang at kommunerne i Trekantområdet går sammen om at afvikler den succesfulde fondskonference.

Vejen, Fredericia, Middelfart, Haderslev, Billund og Kolding kommuner vil nemlig endnu en gang være vært ved Fondskonferencen. I 2023 vil fokus være på FNs Verdensmål 11: ”Bæredygtige byer og lokalsamfund”. Bæredygtighed omfatter på konferencen både det miljømæssige, økonomiske og sociale aspekt af begrebet.

Det overordnede formål med konferencen er at støtte og inspirere foreninger, landsbyer, lokale ildsjæle og kommunerne i deres arbejde med at skabe endnu mere bæredygtige byer og lokalsamfund.

Med konferencen ønsker arrangørgruppen ligeledes at skabe mulighed for at foreninger, NGO’er, fonde samt kommuner kan se potentialet i samskabelsesprojekter og samarbejder på tværs af sektorer til glæde for alle.

Som deltager på konferencen er det muligt at sammensætte programmet, som det passer den enkelte. Dette da aftenen vil være en god blanding af oplæg fra fonde, inspirationsoplæg fra konkrete projekter, konkrete råd om f.eks. crowdfunding og uformelle samtaler om for eksempel støttemuligheder og gode råd til hvordan projektet skal sættes sammen, så det skiller sig ud fra mængden.

Programmet er endnu ikke endeligt fastlagt, og der er derfor ikke åben for tilmelding endnu, men planlægningsgruppen opfordrer alligevel interesserede til at sætte kryds i kalenderen, tirsdag den 28. februar 2023, fra klokken 16-21. Program med mulighed for tilmelding ventes udsendt til januar i det nye år. Indtil da, vil der være mere information på bl.a. kommunernes hjemmesider.

 

Yderligere informationer kontakt Lærke Noer-Møller, Frivillighedskonsulent, Billund Kommune, tlf. 7972 7436, lnm@billund.dk