Viser resultat 1- af

Vis flere resultater

Ny leder til Billund Bibliotekerne og Borgerservice

Det bliver Malene Hald fra Horsens, som fra 1. december bliver ny leder af Billund Bibliotekerne og Borgerservice.

Billund Bibliotekerne og Borgerservice får ny leder 1. december, når Malene Hald tiltræder stillingen. Malene Hald kommer aktuelt fra en stilling som leder af Borgerservice i Horsens, hvor hun har været siden 2013. Her har hun blandt andet arbejdet på digitaliseringen af Borgerservice. Hun er uddannet cand. Mag i samfundsfag og psykologi fra Aarhus Universitet, har arbejdet som lean-konsulent, og har diplom i ledelse fra VIA University College.

Malene Hald blev valgt i en stærkt ansøgerfelt på 18, og hun får nu ansvaret for cirka 30 medarbejdere ved ved Billund Bibliotekerne og Borgerservice. En af Malene Halds store opgaver bliver at føre de nye udviklingsplaner ’Indsatskatalog 2021-2023’ og ’Fremtidens Borgerservice’ ud i livet, og får omsat de ambitiøse planer til praksis og samtidig øger synergien og samarbejdet i institutionen.

”Med Malene Hald i spidsen for Billund Bibliotekerne og Borgerservice er jeg sikker på, at vi får en dygtig og kompetent leder, som kan drive den videre udvikling – i samspil med vores medarbejdere, borgere og frivillige. Det vil kræve involvering og inddragelse af alle parter for at sikre fælles fodslag, og for at vi ved fælles hjælp kan lykkes med planerne. Jeg ser frem til samarbejdet og til at byde Malene velkommen i Billund Kommune," udtaler Rasmus Kaufmann, Områdechef for Kultur og Fritid i Billund Kommune.

Fremtidens Borgerservice

46-årige Malene Hald bor privat i Horsens og har to børn på 19 og 12 år. 

”Digital inklusion er et væsentligt tema i digitaliseringsindsatsen i de kommende år. Billund Kommune har med Indsatskatalog 2021-2023 og Fremtidens Borgerservice skabt et stærkt og ambitiøst fundament for, at Billund Bibliotekerne og Borgerservice også fremadrettet kan give borgerne indsigt, viden, inspiration og oplevelser og derigennem facilitere det aktive medborgerskab. Det ser jeg frem til at realisere i samarbejde med ledelse, medarbejdere og samarbejdspartnere i hele Billund Kommune," siger Malene Hald, kommende leder af Billund Bibliotekerne og Borgerservice.

Malene Hald overtager positionen som leder af Billund Bibliotekerne og Borgerservice efter Ole Bisbjerg, der efter næsten 11 år i stillingen gik på pension tidligere på året.

Billund Kommune er hjemsted for Børnenes Hovedstad. Det betyder konkret, at leg, læring og kreativitet i høj grad er en del af bibliotekernes tilbud, men også at kommunen er gået i gang med som ledere og medarbejdere at arbejde mere legende og eksperimenterende gennem begrebet ’Playful Working’.

Fakta:

Billund Bibliotekerne og Borgerservice er Billund Kommunes største kulturinstitution.

Den består af fire afdelinger: Hovedbiblioteket i Magion i Grindsted og biblioteket i Billund, hvor begge har Borgerservice tilknyttet. Derudover er der to biblioteksfilialer i Vorbasse og Sdr. Omme, som bliver drevet i samarbejde med frivillige.

Billund Bibliotekerne og Borgerservice driver herudover Billund Centret.