Viser resultat 1- af

Vis flere resultater

Nu kan du bygge på Tinsoldaten eller Hønseringen i Billund

Udviklingen i Billund går stærkt, og det smitter af på lysten til at købe grunde og bygge nyt hus. Efterspørgslen efter nye grunde er stor og Billund Kommune sætter derfor næste etape af udstykningen i Billund Syd til salg. Det drejer sig om 29 attraktive parcelhusgrunde på boliglommerne Tinsoldaten og Hønseringen.

 

Efterspørgslen på parcelhusgrunde i Billund har den seneste tid været stor. Udviklingen i Billund går stærkt, og det smitter af på lysten til at købe grunde og bygge nyt hus. Billund Kommune sætter derfor næste etape af udstykningen i Billund Syd til salg. Det drejer sig om 29 attraktive parcelhusgrunde på boliglommerne Tinsoldaten og Hønseringen.

 -  Vi er naturligvis meget tilfredse med det tempo, vi sælger grunde i for tiden i Billund. Kommunen er inde i en rivende udvikling. Det går godt for erhvervslivet og kommunens strategiske satsning omkring Børnenes Hovedstad tager fart. Effekterne af det mærker vi direkte på grundsalget, og derfor sætter vi nu også fart på udstykningen i Billund Syd, siger Borgmester Ib Kristensen.

 Der er tale om grunde af varierende størrelse – fra 750 m2 til 1418 m2 og med grundpriser fra 350 – 490tusinde kroner.

 Tinsoldaten og Hønseringen er nyeste etape i udstykningen i Billund Syd. Kvarteret er det første nye boligområde, som er igangsat efter visionen om Børnenes Hovedstad blev lanceret. Af den grund og på grund af byens historiske kobling til legetøj er kvarterets veje navngivet efter legetøj. I november 2014 satte kommunen de første 10 grunde på Snurretoppen til salg, hvor der i dag er solgt otte ud af 10 grunde.

 - Vi har løbende fået efterspørgsler på denne næste etape, og det tager vi nu konsekvensen af,” siger Ib Kristensen. ”Og vi er da også overbeviste om, at kvarteret har nogle stærke kvaliteter, som gør det attraktivt for familier i dag. Blandt andet den grønne oase Børnenes Kvarter midt i boligområdet og den nærheden til skole og dagtilbud., tilføjer Ib Kristensen.

 Børnene har været med fra starten af planlægningen af det nye kvarter. Tilbage i 2013 deltog næsten 800 børn på BillundSkolen i en idéproces. På den baggrund er der udarbejdet et idekatalog, som der er taget udgangspunkt i da den konkrete planlægning tog fart.

 De 29 nye grunde er udbudt til salg på kommunens hjemmeside. Udbuddet løber frem til den 30.oktober, hvor købstilbud skal være kommunen i hænde.

 

 

Flere detaljer kan ses her