Viser resultat 1- af

Vis flere resultater

Flot opbakning til ny sæson i Ungdomsskolen

Ungdomsskolen har markant flere tilmeldinger end på samme tidspunkt sidste år, så der tegner sig en forrygende sæson.

Hvad enten det gælder at prøve kræfter med kogekunsten eller at dykke ned i spanske gloser har Ungdomsskolen haft succes med sit udbud i den nye sæson. Tilmeldinger til fagene er støt og roligt tikket ind de seneste måneder, hvilket glæder Ungdoms- og Kulturskoleleder Per Weile Bak meget.

- Det har været skønt at følge tilmeldingstallet stige hen over sommeren, og noget tyder på, at vores sæson-lancering i flere omgange har båret frugt, siger han og fortsætter, - Der har fra medarbejderside været gjort et rigtig stort stykke arbejde for at fortælle om Ungdomsskolens mange tilbud, og nu er sæsonen kommet godt i gang med en bred vifte af aktiviteter, siger han.

 

Unge med på råd

Grunden til den store interesse skal sikkert også findes hos de unge selv. Som optakt til at udbyde sæsonens fag foranstaltede Ungdomsskolen en brugerundersøgelse, og det er bl.a. disse besvarelser, som danner grundlag for det endelige fagudbud.

- På baggrund af undersøgelsen fik vi nye farver på paletten. Det var meget interessant at analysere tilbagemeldingerne, og samtidig kunne vi se i hvilke byer, der var interesse for de enkelte fag, siger souschef Esben Christensen.

Han er også lige nu sammen med klubmedarbejderne er i fuld gang med at arrangere en storstilet halloween-fest for alle kommunens unge i alderen mellem 13 og 18 år. Det foregår fredag 30. oktober kl. 19.00 i Billund Centret.

- Vi er meget opsat på at skabe en festlig begivenhed, hvor de unge kan lære klubmedarbejderne at kende og få en fornemmelse af, det også er sjovt at gå i ungdomsklub i det daglige, siger han.

 

Kokkerier i Ungdomsskolen: Humøret er højt, mens der kokkereres i Ungdomsskolen - her på Vorbasse Skole. 

Billede 1 - Kokkerier i Ungdomsskolen: Humøret er højt, mens der kokkereres i Ungdomsskolen - her på Vorbasse Skole

 

Blæs fra øverste hylde

Ugen før får Billund også fornemt besøg af Danmarks mest kendte bigband fredag 23. oktober kl. 19.30 i Billund Idrætscenter. Kombinationen af DR Big Bandet og den danske komponist Carl Nielsen ligger måske ikke lige for. Carl Nielsen var i hvert fald ikke udelt begejstret for jazz, men dog heller ikke fordømmende:

- Jeg har i og for sig ikke noget imod f. eks. jazzmusik, naar den bare kommer paa rette Sted og det rette Øjeblik. En anden Ting er, at jeg tror, Jazzmusikken vil dø hen af sig selv, sagde Carl Nielsen.

Han tog så gruelig fejl. I dag lever jazzen i bedste velgående, og DR Big Bandet har skabt sig et stort navn internationalt.  

På programmet står både nye værker, som belyser Carl Nielsens musik på anderledes måder, end vi er vant til at høre dem, og desuden er mezzosopranen Tuva Semmingsen og sangeren Christian Hjelm solister med DR Big Bandet, bl.a. i nyfortolkninger af Nielsens sange.

 

Gratis billetter kan bestilles her

 

  

Skulle I have brug for yderligere informationer, er I meget velkomne til at kontakte ungdoms- og kulturskoleleder Per Weile Bak på pwb@billund.dk, 7213 1526 / 3012 5632 eller souschef Esben Christensen på ech@billund.dk, tlf. 7213 1663 / 4072 0988.