Viser resultat 1- af

Vis flere resultater

Børnenes Hovedstad byder velkommen til Børnerådet

Statsminister Lars Løkke Rasmussen og regeringen har sat navn på de statslige råd og styrelser, der flytter ud i landet, og herunder at Børnerådet flytter til Billund - Børnenes Hovedstad.

 

 - Vi glæder os rigtig meget over, at det netop er Børnerådets sekretariat, der kommer til Billund, og vi ser det som en stor styrkelse  og anerkendelse af visionen om Børnenes Hovedstad, siger Borgmester Ib Kristensen

 

 Børnerådet arbejder blandt andet med børns rettigheder og børneinddragelse og har stor ekspertise med at rådgive i forhold til lovgivning og andet, der har betydning for børns opvækstvilkår.

 

 - Vi glæder os rigtig meget til at tage imod Børnerådet og de dedikerede medarbejdere i Børnerådets sekretariat. Vi ser frem til at udfolde de unikke muligheder, der ligger i et tæt samarbejde med fokus på at skabe de bedste betingelser for børn og deres udvikling, siger Mette Højborg, der er direktør i Capital of Children Office. 

 

 Billund Kommune er i gang med at samle en velkomstkomité, der kan sikre, at Børnerådets sekretariat får den bedste velkomst.

 

 -  Det handler om at finde en god central placering i Billund, men naturligvis også om at stå til rådighed for de medarbejdere, der nu skal have deres dagligdag i Billund og deres familier. I Billund Kommune og i Trekantområdet er vi heldigvis i den situation, at der er rigtig mange spændende karrieremuligheder, siger Ib Kristensen.           
 

Yderligere oplysninger hos Borgmester Ib Kristensen på telefon 4054 8090 eller hos direktør Mette Højborg på telefon 4018 2202.