Viser resultat 1- af

Vis flere resultater

Krav om mundbind for besøgende på rådhuset

Sundhedsmyndighederne udvider kravet om mundbind til også at gælde i jobcentre og borgerservicecentre. Derfor skal man som besøgende nu bære mundbind på rådhuset i Billund Kommune.

Fra tirsdag den 10. november skal man bære mundbind eller visir, hvis man besøger rådhuset i Grindsted. Det skyldes nye krav fra sundhedsmyndighederne for at stoppe smittespredning af COVID-19.

Der har været krav om at bære mundbind eller visir på en lang række kommunale institutioner, siden regeringen fredag den 23. oktober meldte nye restriktioner ud. Sundhedsmyndighederne har nu besluttet, at kravet udvides til at gælde de dele af jobcentre og borgerservicecentre, hvor der er offentlig adgang.

Det betyder, at man fremover skal bære mundbind, hvis man skal til møde med jobcentret på rådhuset, eller besøger rådhuset i anden sammenhæng. Der vil på rådhuset været opsat skilte og tape, som tydeligt markerer de områder, hvor man skal bære mundbind.

Borgerservice i Grindsted og Billund var allerede omfattet af kravet, da de ligger på bibliotekerne. Der er desuden i forvejen krav om at bære mundbind på følgende kommunale institutioner:

  • Sundheds- og ældreområdet (f.eks. som besøgende på plejecentre).
  • Kulturinstitutioner (f.eks. på biblioteker og museer).
  • Idræts- og foreningsfaciliteter (f.eks. i haller).