Viser resultat 1- af

Vis flere resultater

Nyt i Billedskolen: Master Class - Maleri for voksne og unge

Arbejder du seriøst med maleriet, og har du lyst til at blive vejledt af en professionel kunstner, så læs her!

Master Class er et nyt tiltag i Billedskolen ved Billund Ungdoms- og Kulturskole fra januar 2018. Her kan man møde professionelle kunstnere, som er aktive på kunstscenen i Danmark. Som deltager får man kunstnerens syn på samtidskunsten lige nu og udfordringen i mødet, hvor man bliver vejledt i sit eget kunstneriske arbejde - og måske også provokeret.

Første undervisningsgang præsenterer kunstneren sig selv og stiller en opgave, som man arbejder videre med frem til næste møde tre uger senere. Her går man i dialog med kunstneren om det billede, man har malet.

Første Master Class

Første Master Class er den 10. og den 31. januar med kunstner, Søren Taaning, der er uddannet på Det Kongelige Danske Kunstakademi i 2001. Han er Leder af Dansk Talentakademi og kunstnerisk leder af Skovsnogen - Deep Forest Artland.

”Jeg er meget glad for at kunne starte Master Class op med så erfaren en underviser, som Søren Taaning. Med dette tiltag håber vi at kunne være med til at udvikle det kunstneriske miljø i Billund Kommune. Vi vil gerne kunne tilbyde unge og voksne, der brænder for at lave kunst, en mulighed for at kunne udvikle sig. Drømmer man om at søge ind på en videregående kunstnerisk uddannelse eller at udstille på en censureret udstilling, er dette et godt sted at starte”, fortæller teamleder for kreative fag i Billund Kulturskole, Eva Lillegaard Hansen.

Undervisningen foregår i Billedskolens nye malersal på den gamle Nordre Skole i Grindsted. Efter nedrivningen af den gule bygning, hvor Billedskolen før holdt til, er nye lokaler på første sal i bygningen overfor nu indrettet og taget i brug. I samme bygning har Ungdomsskolen indrettet en hyggelig klub, hvor de unge mødes.

Læs mere på Kulturskolens hjemmeside, hvor man også kan tilmelde sig.