Viser resultat 1- af

Vis flere resultater

Borgere får mulighed for at købe Freddy Østergaard malerier

Borgere i Billund Kommune har nu mulighed for at købe malerier af den afdøde maler, Freddy Østergaard. Malerierne udstilles i Børnenes Byrådssal torsdag den 30. november fra klokken 14.00 til 16.30.

Torsdag den 30. november fra klokken 14.00 til 16.30 kan borgerne i Billund Kommune komme til udstilling med mulighed for at købe malerier af Freddy Østergaard.

 I 2008 fik Billund Kommune en flot gave af den nu afdøde maler, Freddy Østergaard, der var født Grindsted. Han forærede en samling på cirka 100 malerier til Billund Kommune med ønsket om, at de blev tilgængelige for borgerne i kommunen.

Det var de blandt andet i 2011, hvor kommunen havde en stor udstilling på Rådhuset med malerierne, ligesom de har været tilbudt til institutioner med mere.

"Vi må erkende, at efterspørgslen på at have malerierne, ikke er stor længere, og derfor gik vi i dialog med Freddy Østergaards familie, om vi kunne finde en løsning, så andre kan få glæde af billederne", forklarer Borgmester Ib Kristensen.

 Et forslag var at tilbyde billederne til borgerne i kommunen, og det syntes familien godt om, og de ønskede at et eventuelt overskud fra salg af billederne går til Alzheimerforeningen.

 

Billund Kommune vil derfor torsdag den 30. november fra klokken 14.00 til 16.30 fremvise og sælge malerierne i Børnenes Byrådssal på Rådhuset i Grindsted.

Et billede koster 100 kroner, og hvis flere er interesseret i det samme maleri, kan man byde.

Samlingen, som fremvises og sættes til salg, omfatter cirka 100 malerier, akvareller og tegninger.

 

Yderligere oplysninger hos: Stabssekretær Mette Roed på telefon 7972 7315 eller chefjurist Martin Birk på telefon 7972 7208