Viser resultat 1- af

Vis flere resultater

Anlægsarbejde på de nye Torve & Pladser begynder nu

Anlægsarbejdet med de nye Torve & Pladser i Billund Centrum begynder nu. Det er K.G. Hansen & Sønner A/S, der er entreprenør på opgaven, og de begynder torsdag den 1. december.

Billund Byvision er i fuld gang med at blive udfoldet og byen er under stor forandring.

Helt aktuelt indledes anlægsarbejdet med de nye Torve & Pladser. Det er K.G. Hansen & Sønner A/S, der er entreprenør på opgaven, og de begynder arbejdet torsdag den 1. december.

Første etape er på Rådhuspladsen i forhold til den plads, der indtil videre kaldes Byens Plads.

Det betyder at det nuværende byggepladshegn rykker længere ud og at adgangsvejen bliver indsnævret. Der vil i første omgang fortsat være mulighed for at køre i begge retninger, men p-pladserne foran Den Jyske Sparekasse forsvinder i en periode.

I stedet anlægges der midlertidige 7 p-pladser på hjørnet af Rådhuspladsen/Systemvej.

Samtidig flyttes også stadepladserne midlertidig. Fremover holder ostemanden og fiskemanden på p-pladsen mellem Frisør Lyhne/Estate Mæglerne og Mamas Pizza.   

Søndag var der juleoptog i Billund, og juletræet står lige nu på sin faste plads ved Sparekassen/Mr. Ebbe, men snart flyttes træet for at gøre plads til anlægsarbejdet.

Juletræet vil dog fortsat kunne nydes i centrum af Billund, idet træet flyttes hen på hjørnet af Gammelbro/Rådhuspladsen.

Samtidig med anlægsarbejdet graves der fortsat rundt om i byen.

Se hvorhenne her.

 

 

Etapeplanen, hvor der kan ske ændringer.