Viser resultat 1- af

Vis flere resultater

Lea vandt Frivilligprisen 2021 for 20 års social indsats

Lea Hansen fra Vorbasse vandt Frivilligrådets Frivilligpris 2021 for hendes store sociale indsats gennem 20 år i Dansk Røde Kors. Frivilligrådet plejer at holde et arrangement, hvor vinderen bliver hyldet af familie, frivilligkolleger og andre samarbejdspartnere, men grundet coronarestriktioner blev det anderledes i år.

Det blev Lea Hansen, frivillig ved Dansk Røde Kors, Billund-Vorbasse, der løb med Frivilligprisen 2021. Frivilligrådet i Billund Kommune uddeler hvert år prisen til en frivillig, som har gjort en særlig frivillig social indsats.

Lea Hansen har gennem de sidste 20 års frivillige sociale arbejde for Dansk Røde Kors gjort en rigtig stor indsats. Hun er blandt andet besøgsven, aktiv nørkler og hjælper i genbrugsbutikken. Dertil tager hun et stort læs, når Dansk Røde Kors, Billund-Vorbasse er med til Vorbasse Marked.

Lea modtog i forbindelse med kåringen et diplom, et gavekort til indkøb i Billund, en kurv med lækkerier og en buket blomster.

Det var repræsentanter fra Frivilligrådet, bestående af formand Gurli Hansen og næstformand Gitte Johansen, der uddelte Frivilligprisen 2021. Prisen er tidligere blevet uddelt i februar, men grundet restriktioner blev det udsat. Med lange udsigter til en hævelse af forsamlingsforbuddet besluttede Frivilligrådet derfor at ændre i sit koncept og uddele prisen på anden vis. Det skete ved en mindre sammenkomst i Vorbasse, hvor vinderen bor.  


Lea Hansen, frivillig ved Dansk Røde kors Billund-Vorbasse, har vundet Årets Frivilligpris 2021