Viser resultat 1- af

Vis flere resultater

Søger uddannede og ufaglærte til hjælp på ældre-, handicap- og psykiatriområdet

Ikke kun pårørende bedes hjælpe deres familie. Nu søger Billund Kommune også om hjælp fra personer med en sundhedsfaglig eller pædagogisk uddannelse bag sig. Også ufaglærte med erfaring søges som hjælp til praktiske opgaver.

Ressourcerne på ældre-, handicap- og psykiatriområdet er få på grund af det konstante pres for at undgå smitte af COVID19. Og nu beder Billund kommune ikke kun om pårørendes hjælp. Der kan være personer med en sundhedsfaglig eller pædagogisk uddannelse bag sig, som er gået på pension, efterløn eller andet, som i øjeblikket går hjemme. Dem beder Billund Kommune nu om hjælp til at være en del af beredskabet, som skal afløse de fastansatte, hvis det er nødvendigt. Aflønning vil ske efter gældende overenskomst.

Beredskabet skal stå klar, hvis der er behov for afløsere i tilfælde af, at de fastansatte bliver syge. Det er derfor vigtigt, at man har den faglige uddannelse bag sig, og hvis man melder sig, vil man blive kontaktet af kommunen, som sørger for, at man bliver matchet efter kompetencer.

Ufaglærte må også gerne hjælpe

Der er brug for hjælp til flere praktiske opgaver i forbindelse med arbejdet i hjemmeplejen, på plejehjem og på bosteder. De praktiske opgaver løses ikke i første omgang af det faste personale. Hvis du er ufaglært, men har erfaring eksempelvis fra at have arbejdet som afløser i plejen, så vil din hjælp stadig kunne bruges. Du ville dog ikke blive en del af beredskabet, som afløser i tilfælde af sygdom, men i stedet hjælpe med at løse praktiske opgaver.

Hvis du har mulighed for at hjælp, så læs mere om muligheden og meld dig til COVID-19-bedskabet her