Viser resultat 1- af

Vis flere resultater

Søg tilskud til din innovative idé

Har du en idé til, hvordan landdistrikterne i kommunen styrkes? Så er det nu og frem til den 27. april, at du skal søge LAG-midlerne. Støtten gives til projekter, der kan skabe vækst samt fastholde og tiltrække tilflyttere til landdistrikterne.

Det er nu, du skal søge om støtte, hvis du har idéen til det næste udviklingsprojekt i kommunen. LAG Vejen-Billund har 1.5 million til uddeling i april til projekter, der styrker områderne uden for Grindsted by.

LAG - lokale aktionsgrupper - er lokale foreninger, som skaber innovation og udvikling i lokalsamfundene. LAG Vejen-Billund støtter både erhvervsudvikling og attraktive levevilkår i landområderne. Foreningens vision er at skabe gode rammer for landdistrikterne igennem etablering af arbejdspladser, styrkelse af samarbejdet mellem erhvervs- og turismeaktører og skabelse af attraktive faciliteter og aktiviteter for borgere og turister. LAG Vejen-Billund ønsker også at støtte grønne projekter, hvor der denne gang uddeles 400.000 kroner til bæredygtige projekter.

Økonomisk hjælp til dit projekt

I alt har 34 projekter modtaget tilskud i perioden 2015-2019. Både Shelterområdet ved Vorbasse og en elevator til samlingsstedet Café Gyttegård er eksempler på projekter, der fik tilskud ved at søge LAG-midlerne. Hvis du har et lignende eller lige så godt projekt, vil Billund Kommune udbetale tilskuddet som et lån, mens du venter på ministeriets udbetaling af LAG-midlerne. På den måde, kan du med det samme komme i gang med dit projekt.

Har du den innovative idé til udvikling af dit lokalsamfund, så skal der søges inden den 27. april. Kontakt LAG-koordinator Merethe Juul hurtigst muligt, hvis du er interesseret i at søge om LAG-midler.

Læs mere om LAG Vejen-Billund 

Læs mere om ansøgningsprocessen og krav