Viser resultat 1- af

Vis flere resultater

Gå ikke glip af årets Sports- og Kulturgalla

Billetsalget sættes nu i gang til årets Sports- og Kulturgalla, men gennemføres med særlige forbehold for at mindske smitten af coronavirussen. Med uddelingen af seks priser og en ærespris er der lagt op til en stor fejring af kulturlivet og sporten i Billund Kommune, som også byder på god mad og underholdning.

Køb din billet her

 

En aften med konfetti, mad, musik samt det helt store awardshow er nu igen sat på plakaten, når kommunens idræts- og kulturtalenter bliver fejret til det årlige Sports- og Kulturgalla. Igen i år uddeler Kultur- og Fritidsrådet seks priser og en ærespris, og det er nu muligt at købe billetter til aftenen, som Borgmester Ib Kristensen beskriver som en helt fantastisk aften:

 

”At være med til at hædre alle de imponerende præstationer lige fra de yngste gymnastikhold til verdenskendte golfspillere gør Sports- og Kulturgallaen til en af årets bedste arrangementer,” siger Borgmester Ib Kristensen.

 

Årets nominerede afsløres

 

Kultur- og Fritidsrådet nominerer tre i hver af de seks kategorier fra et felt af indstillede kandidater fra hele Billund Kommune. Derudover nominerer Kultur- og Fritidsrådet tre kandidater til aftenens helt store pris; æresprisen.

Udover de seks priser uddeles der også hædersbevisninger til både børn og voksne. Kommunen hylder med hædersbevisningerne den mangfoldighed, der er i sports- og kulturlivet i Billund Kommune, hvor der har været flere flotte resultater i årets løb.

 Husk at købe din billet til årets event i kommunen, hvor der udover afsløringen af dette års vindere vil være flere flotte indslag med. Over 60 gymnaster fra GGIF GrandPrix indtager gulvet, og Talentlinjen og LEGOLAND Billund garden står for de musikalske indslag. 

 

Forbehold for coronavirus

 

Antallet af smittede med coronavirus stiger stødt, og Billund Kommune arbejder for at undgå en endnu større spredning af smitten. Derfor følges Sundhedsstyrelsens anbefalinger, når Sports- og Kulturgalla skal afholdes. Alle forbehold tages, og da sundhedsstyrelsen anbefaler, at forsamlinger på over 1000 personer aflyses, så sælger Billund Kommune i år max 1000 billetter.

Gæsterne til dette års awardshow vil blive spredt ud, så de ikke sidder for tæt. Det sker på baggrund af Sundhedsstyrelsen advarsler om arrangementer, hvor folk sidder tæt pakket sammen. Derfor spredes gæsterne ud på et større areal, for at undgå spredning af smitten. Sundhedsstyrelsens anbefalinger ændrer sig løbende, og Billund Kommune vil holde øje og følge anbefalingerne. Hvis det medvirker, at Sports- og Kulturgalla alligevel aflyses vil alle gæster få refunderet deres billet.

 

De nominerede i de seks kategorier og æresprisen er:

Årets Hold:

GGIF U10 Fodbold - GGIF Fodbold

Singer/songwriterholdet - Billund Kulturskole

Vorbasse Walk-Halv-Thon-arrangører - Vorbasse KFUM Idrætsforening

 

Året Idrætspris:

Michael Jørgensen - Håndcykelrytter

Per Hansen – Ultrarace-løb

Rasmus og Nicolai Højgaard - Gyttegård Golf Klub

 

Årets Idrætstalent:

Pil Søgaard – GGIF og Hjerting IF – grandprix og rytmisk sportsgymnastik

Lærke Martens - Billund Motocross Klub

Kristoffer Rasmussen - Billund Motocross Klub

 

Årets Kulturpris:

Rachel Gardiner Faulkner – Billund Fun Palace Event

Billund Frilufts bestyrelse – Billund Friluft arrangementer

Anne Lise Holm – Formand for Grindsted Amatørscene

 

Årets Kulturtalent:

Mai Weibrecht Holm – Talentholdet ”Seriøst Vild med at tegne”

Mathilde Schandorf Hald – Legoland Billund Garden

Emelia Perinpam – Tamilsk Samordningsudvalg i Grindsted og omegn – indisk dans

 

Årets Leder/Træner:

Grethe Hald Højgaard – Stenderup-Krogager Idrætsforening, E-sport og event

Gerda Gejl, Rie Bindesbøll og Karin Christensen - Sdr. Omme Skytteforening’s trænerteam

Mathias ”Vips” Jeppesen – GGIF U14 Fodbold + Free Style GGIF

 

Æresprisen:

Eva Lillegaard Hansen – Kunst og Kultur

Elna Sørensen – Frivillig ved Karensminde

Chris Ælmholdt – GGIF Fodbold