Viser resultat 1- af

Vis flere resultater

Der bliver arbejdet overalt i kommunen – men det sker hjemmefra

Overalt arbejdes der i kommunen, hvor computer er taget med hjem, så der kan arbejdes på byggesager og andet hjemmefra.

344 kommunale medarbejdere var klokken 15:06 mandag logget på deres VPN-forbindelse. Det betyder, at de sidder hjemme hos dem selv og arbejder via en sikker forbindelse til de systemer, der er i kommunen. Dermed er de fortsat på arbejde, men nu hjemmefra, så de bidrager til at inddæmme smittefaren for Coronavirus. 

Søg byggetilladelse og andet som du plejer

Det betyder også, at borgerne og erhverv ikke behøver at holde igen med at indsende ansøgninger om byggetilladelse, byde på en byggegrund, anmode om en miljøtilladelse eller noget fjerde. Kontakten til medarbejderne i de forskellige forvaltninger sker på samme måde som normalt via selvbetjeningsløsninger, mail eller telefon. 

Det gælder også på arbejdsmarkedsområdet, hvor medarbejderne sidder klar til at hjælpe og rådgive hjemmefra. Og Familieafdelingen og Sundhedsplejen er heller ingen undtagelse, hvor der fortsat tages på hjemmebesøg, hvis der er nødvendigt. 

Lektier i indbakken

Lærerne arbejder hjemmefra, sender opgaver ud og giver feedback, og vi er selvfølgelig opmærksomme på, at der er forældre, der arbejder hjemmefra og derfor har svært ved at hjælpe de mindste. Så tingene bliver doceret, fortæller skolechef Morten Kirk Jensen.

I dagtilbuddene er de pædagoger, der ikke har nødpasning, i gang med faglig opkvalificering, oprydning med mere.

Coronavirus og anbefalingerne om at holde sig hjemme er hård ved butikker og mange andre erhverv. Billund Kommune ønsker at støtte op, hvor det er muligt, og har derfor besluttet at hjælpe, hvor man kan.

Det betyder, at leverandører til Billund Kommune får mulighed for fremrykket betaling for leverancer til Billund Kommune. Så hvis en virksomhed ønsker det, kan den modtage betalingen umiddelbart efter kommunens godkendelse af fakturaen.

Leverandører, der ønsker at få fremrykket betalingen, kan kontakte Billund Kommune på budget@Billund.dk. Ved henvendelsen skal oplyses:

  • firmanavn
  • CVR-nummer
  • e-mailadresse til brug ved information
  • kontaktperson og telefonnummer.

Undtagelsen – de medarbejdere som passer andre     

Undtagelsen fra hjemmearbejde er selvfølgelig al personalet på Social- og Sundhedsområdet og i Handicap- og Psykiatriområdet, samt de steder hvor der er nødpasning. Her er personalet i front for at hjælpe de borgere, der har brug for det.