Viser resultat 1- af

Vis flere resultater

Festlig Sports- og Kulturgalla med 462 deltagere

Menuen til Billund Kommunes nye Sports- og Kulturgalla stod på 462 gæster, seks priser, hvor 40 kandidater blev til 17 nominerede. Dertil 175 hædersbevsininger til udøvere fra 21 foreninger, festlig underholdning og lækker mad.

Den røde løber var rullet ved Magion, hvor LEGOLAND Billund Garden tog i mod 462 gæster til premieren på Billund Kommunes nye Sports- og Kulturgalla onsdag den 22. maj.

Optakten var festlig og det blev en meget vellykket premiere på det nye koncept, som Kultur- og Fritidsrådet har udarbejdet i løbet af 2018.

De 462 gæster, der var inviteret eller havde købt billet til Sports- og Kulturgalla fik serveret en forrygende menu bestående af underholdning, højtidige prisoverrækkelser og uddeling af hæderspriser kombineret med god mad og muligheden for at hygge sig med øvrige deltager fra kultur- og fritidsområdet i Billund Kommune, og modtagelsen af det nye koncept var meget positiv kunne man høre rundt i salen, og det indtryk blev forstærket, da de første evalueringer indløb dagen derpå.

 Et meget professionelt setup, lige fra indgang, udsmykning af hallen til præsentation og kåring af de indstillede personer. Koordinering og styring virkede super og videoklippene af de nominerede til de forskellige priser var rigtig godt lavet, lød det fra Søren Lassen fra Grindsted Old Boys i den første evaluerings mail, som udviklingskonsulent i Kultur- og Fritid Kristina Nøhr Højgaard modtog torsdag morgen den 23. maj.

 

 

Det er Kultur- og Fritidsrådet, der har udarbejdet det nye koncept, og det er også dem, der har udviklet kriterier for de seks nye priser, der blev uddelt sammen med 175 hædersbevisninger.

40 forskellige, heraf flere bestyrelser eller hold med flere deltagere, var indstillet til en pris, 17 var nomineret i de forskellige kategorier og vinderne blev.

 

          

Årets Ærespris (tidligere hæderspris)

 

Nomineret:

Kai Thomsen, Sdr. Omme IF Atletik & Motion

Musikkonsulent Stig Møller

Bestyrelsen for Naturrum Sdr. Omme

Vinder:

Bestyrelsen for Naturrum Sdr. Omme

Naturrum Sdr. Omme udspringer af en drøm om en ny attraktiv base for natur og friluftliv. 


Visionen har været: 
- at skabe et grønt og levende mødested, som vil inspirere især børn og unge til naturforståelse, naturaktiviteter og et aktivt friluftsliv 
- at skabe et attraktivt mødested, et lokalt kultur-/naturhus 
- at skabe en attraktion, som er indgang til naturen - å, hede og plantage 
- at skabe en bygning af høj arkitektonisk værdi, som bliver et vartegn for egnen 


Bestyrelsen har med stor fokus og engagement, samt masser af frivillig tid, realiseret et spektakulært byggeri til en værdi af 8 millioner kr. Hermed har Sdr. Omme Spejderne og mange andre foreninger fået et unikt sted for eventyrlige naturoplevelser. 

Prismodtagerne (Bestyrelsen)

Torben Madsen, Lisbeth Arvad, Peter Sørensen, Jens Peter T. Sørensen, Lenni Andersen, Egon Lundt, Joan Skaarup Bindesbøl, Martin Juhl Tronborg

 

Årets Hold

 

Nomineret:

Styregruppen for Filskov mountainbikespor, banesporet

DM Guldholdet fra Gyttegård  

Billund Idrætsforening - Fodboldafdelingen

Vinder

Styregruppen for Filskov mountainbikespor, banesporet

Filskov, der ligger på Grindsted Hedeslette i den vestlige del af den jyske højderyg, leder ikke just tankerne hen på bakker og udfordrende natur for en mountainbikerytter. Ikke desto minde var det den idé, der opstod for 4 år siden.


Den skæve bane, der går gennem Filskov by, benyttes dagligt til både gå- og cykelture og det var her, med det uudnyttede og let kuperede terræn omkring den gamle bane, at tankerne blev ledt hen på, hvor fedt det kunne være at få lov til at lave et mountainbikespor. Banedanmark, der ejer arealerne, og Billund kommune, der har råderet over dem, gav begge tilsagn til projektet, der i først omgang berørte begge sider af sporet fra skolen, centralt i byen, og 1-2 km ud af byen mod Grindsted. Omtrent på samme tid blev Sundhedsprojektet med Kløverstierne søsat og der blev i den forbindelse søgt økonomisk støtte til materialeindkøb, hvilket blev bevilget under forudsætning af, at der blev fundet frivillig arbejdskraft til etablering af sporet. For at få det optimale ud af terrænet, blev sporet planlagt af styregruppen og tegnet i samarbejde med en konsulent.
Af det sammenlagte 5,5 km lange spor, står 4,5 km færdigt i skrivende stund og er allerede flittigt brugt. I løbet af det sidste år har styregruppen, sammen med omkring 20 frivillige børn og voksne, brugt ca. 1200 timer på at lave sporet. Der er blevet fældet træer, ryddet buske, lagt sten, gravet med maskiner, lagt forhindringer, bygget rækværk og meget mere. Det er styregruppens forventning, at det fulde spor, med både blå og røde ruter på banesporet, står færdigt om blot et par weekender mere.

 

Prismodtagerne  (Styregruppen)

Bo Henriksen, Henrik Arvad, Jørgen Herlufsen, Bøje Pedersen, Jacob Buhl, Klaus Mikkelsen

  

Årets individuelle præstation

 

De nominerede:

Nicolai Højgaard, Gyttegård Golfklub

Christoffer Frost-Jensen Johansen, Sdr. Omme If Atletik og Motion

Allan Gejl, Sdr. Omme Skytteforening

Vinder

Christoffer Frost-Jensen Johansen, Sdr. Omme IF Atletik og Motion

Hvad består den individuelle præstation af:

Efter veloverstået eksamen og aftjent værnepligt i efteråret 2017, blev der i 2018 satset tæt på fuld tid for at nå helt til tops - og sæsonen blev kulminationen på samarbejdet mellem Christoffer Frost-Jensen Johansen og træner Kai Thomsen. Den kun 21-årige atlet satte en tyk streg under sit store talent og markerede sig i 2018 som én af Danmarks bedste mellemdistance løbere, da han vandt 3 x DM Guld i U23-klassen og Sølv ved Senior DM - kun overgået af OL-deltager, Andreas Bube.

Med nedenstående resultater har Christoffer Frost-Jensen Johansen lavet årets individuelle præstation.

DM Guld U23 på 800 meter
DM Guld U23 på 1500 meter
DM Guld U23 på 800 meter indendørs
DM Sølv Senior på 800 meter
Nordisk Mesterskab Bronze U23 på 800 meter
Vinder af det internationale stævne Copenhagen Athletics Games på 800 meter
Ny personlige rekord på 800 meter (1.51.20)

 

 

Årets Leder/Træner

 

Nomineret:

Silke Lundø Kristensen, GGIF Gymnastik

Bestyrelsen i Billund IF Fodbold

Thorkil Dall, Hinnum Hut Bueskytteklub

 

Vinder:

Silke Lund Kristensen, GGIF Gymnastik

 

Var ikke ret gammel da hun startede med at gå til gymnastik i GGIF, og har igennem mange år været aktiv på flere hold.

Hun har i mange år været en del af grand prix gymnastikken i GGIF, hvor hun har udviklet sig meget, både som gymnast og som person. Hun startede som helt ung med at være hjælpetræner og har siden da holdt ved og er blevet en meget vellidt instruktør.
Som leder er hun meget kompetent, hun har stor viden og forståelse gymnastikken, og den giver hun videre til pigerne.

Hun er ikke blot instruktør for bare et grand prix hold, men for hele tre hold og er selv aktiv gymnast på et.
Hun går foran med et godt eksempel på godt kammeratskab og god sportsånd, og er et stort forbillede for sine gymnaster. Selvom træningerne til tider kan være meget hårde, kan hun altid få et smil frem på pigernes læber med sit dejlige humør og sine sjove bemærkninger.

I løbet af året møder hun trofast op til de mange træninger, fast fire dage i ugen - to timer af gangen, og derudover til de utallige ekstra træninger i weekenderne.
Hun har med sine instruktør evner opnået top præstationer med sine piger til både JM og DM.

Vi har i nogle år nu haft fornøjelsen af at træne hende og har set en kæmpe udvikling hos hende efter hun er blevet instruktør. Hun har forståelse for at hård træning er nødvendigt for at opnå gode resultater. Hun er derfor en af dem som altid straks går igang med at øve nye ting og tale de andre piger op til at det sagtens kan lykkes.

Så det er med bred opbakning fra hele grand prix afdelingen og GGIF at vi indstiller Silke Lundø Kristensen til årets leder/træner.

Årets spire

Nominerede:

Cindy Kimberley Victoria Uzor, De Grønne pigespejdere i Grindsted

Silke Lund Kristensen, GGIF Grand Prix Gymnastik

Vinder

Cindy Kimberley Victoria Uzor, De Grønne pigespejdere i Grindsted

Cindy har været spejder, siden hun startede ved De grønne pigespejder i Grindsted som 6 årig. 

Vi fik en frisk og frejdig pige med stort ”gå på mod” og stor energi ind i spejderflokken, en pige som ikke var bange for de udfordringer spejderlivet tilbød hende.

Cindy startede som spirer (0.-1. Klasses piger), rykkede op til Grønsmutterne da hun kom i 2. Klasse og forsatte ved storspejderne da hun kom i 4. Klasse.

Da Cindy gik i 5. Klasse, kom hun selv og tilbød at blive hjælpeleder ved spirerne og Grønsmutterne. Vi sagde straks ja, og hun har været der hver onsdag lige siden, samt også været med som hjælper på alle weekendture og sommerlejre.

Cindy er selvstændig og god til at tage initiativ til aktivitet med de yngre piger, som elsker at være sammen med hende.
Cindy er en god rollemodel for de yngre piger, hun går foran og guider dem ud i de opgaver de bliver stillet overfor, er der nogen der bliver kede af det, er hun klar med trøstende ord og glade klem.

Cindy har været med på alle lejre, ture og udflugter i både ind og udland lige siden hun startede til spejder.

Cindy har allerede været på 2 internationalt godkendte WAGGS lederuddannelser, hvor man sover i telt/shelter og bivuark udenfor – hun har brugt sine ferier på at være på uddannelse.
Cindy har helt selv været afsted på kurserne, de andre piger var forhindret, men Cindy ville bare afsted.

Cindy går på med krum hals og er en vellidt og utrolig dygtig pige, der har gåpåmod og viljekraft til at komme langt her i livet.

Udover at være engageret hos os, går Cindy til spring gymnastik med lige så stor iver og energi og i skolen hjælper hun de andre børn sikkert rundt i trafikken som skolepatrulje.

De grønne pigespejdere i Grindsted indstiller Cindy til årets Spirer, da Cindy er handlekraftig og fuld af gåpåmod til virkelig at komme frem i livet og hun er med til at styrke spejderarbejdet og idrætslivet i Billund kommune.

Årets Talent

De nominerede:

Anne Esther Hansen, Kunstner

Mathias Landèn Jeppesen, GGIF Fodbold

Sidsel Ibsgaard Astrup, Sang og musik

Vinder

Anne Esther Hansen, Kunstner

Anne har med sine blot 14 år deltaget i flere tegne konkurrencer - og vundet bl.a. KREA kampen på DR Ultra og 2 x vinder til DM i frihånds tegning på tid - på Horsens Kunstmuseum, hvor hun også fik tildelt special prisen - for at have et særligt tegne talent. 


Anne blev som 13 årig udvalgt til at udsmykke et mødelokale i det nye KIRKBI hus - og som 12 årig udvalgt til at udsmykke et indgangs parti, på Plejecenteret Fyhnsgade i Grindsted - (på deres demens afsnit) - dette gjorde Anne i sin fritid - uden beregning.

Denne pris skal gå til Anne - fordi hun som kunstner fordi hun er så passioneret og dygtig - og hun kunne mærke på plejehjemmet, hvad det gjorde ved de gamle, at få sådan et smukt Akvarie - med koraler og farverige fisk på glas døren, og de ældre beboere der stoppede op for at snakke undervejs i forløbet. Deres leder på plejecenteret Karin Therkelsen sagde til ferniseringen af værket: Allerede da du begyndte at male døren blå ( vandet ) - stoppede de demente med at forlade plejehjemmet uledsaget - for de kunne ikke længere se, der var en dør.

Anne har lavet Logoet til Billund Kommunes nye vægtklinik for overvægtige børn og unge.
Anne er nu begyndt at sælge sine tegninger og har lige haft sin første udstilling på Galleri SAM i Billund - og kan endelig kalde sig kunstner.

Modtagere af hæderspris

Hædersbevisninger Atletikklubben Heden

 

Liv Bertelsen 2002

Nr. 2, Vestdanske Mesterskaber, 3.000 meter løb 16-17 år

 

Siv Bertelsen 2006

Nr. 2, Vestdanske Mesterskaber, 1.000 meter løb 12 år

 

Christian Nørmark Reusing 2004

Nr. 1, Vestdanske Mesterskaber, Trespring, 14-15 år
Nr. 2, Danske Mesterskaber, Trespring, 14-15 år
Nr. 3, Vestdanske Mesterskaber, Længdespring, 14-15 år
Nr. 1, Danske Rangliste, Trespring, årg. 2004

Leder:

Jan Poulsen og Lone Nielsen

 

Per Hansen 1966

Nr. 2 Danske Mesterskaber i 24 timers løb 50–54 år

Nr. 2 Danske Mesterskaber i 100 km løb 50–54 år

 

Leder:

Jan Poulsen

 

Per Hansen er desuden indstillet til en hædersbevisning fra Grindsted Motion for ovenstående bedrifter og her roses han tillige for at være en rigtig god løbemakker der gerne er behjælpelig med råd og vejledning til andre, samt for at han deltager i de ugentlige træningsaftener skønt hans løbeniveau er markant højere end de fleste øvrige medlemmers.

 

 

Hædersbevisninger Billund Bordtennis

 

Tobias Sejerskilde 2006:         2. plads    Yngre Drenge E (B-slutspil)              Landsmesterskaber

 

Lasse Amkær Winther 2005:1. plads    Yngre Drenge E (B-slutspil)              Landsmesterskaber

 

Nikolai F. Knudsen 2003:        3. plads    Drenge D single                                   Landsmesterskaber

                                                         3. plads    Drenge D double                                Landsmesterskaber

                                                         1. plads    Drenge D hold                                     Landsmesterskaber

 

Tobias Steffensen 2003:         3. plads    Drenge D double                                Landsmesterskaber

                                                         1. plads    Drenge D hold                                     Landsmesterskaber

                                                        

 

Aske Vejs Pedersen 2003:      1. plads    Drenge D hold                                     Landsmesterskaber

 

                                                        

 


Træner/Leder

Anders Winther

 

 

Hædersbevisninger Billund Fodbold

 

 

Fodbold Billund Q – serie 2 damer

Holdet har i deres første sæson som seniorer ydet en sublim indsats.
Sæsonen bød på sejr i alle kampe, 10 kampe 30 point og en målscore på 37 - 3.
Det er et hold, der har:
- et utroligt sammenhold
- et fantastisk trænerteam
- en klub der bakker op om projektet med Billund Q.

Cecilie Uhrbak Kristensen 1998
Emilie Hallas 2001
Emma Poulsen 2001
Freja Solberg Jensen 2002
Helena Olesen 1994
Josefine Gohr Jensen 2002
Karoline Wutborg 2001
Laura Arens 2000
Line Holm Hein 2001
Luna Nyborg Eriksen 2001
Malou Morthorst Røn 2001
Marie Klinet Antonsen 2001
Nina Skovlund Hansen 2000
Pernille Løvvang Frederiksen 2001
Sarah Møller Jensen 2001
Sarah Vesth 2001
Sille Jensen 2000
Stine Svejstrup Jepsen 1995
Stine Elisabeth Rasmussen 2000

Leder:

Flemming Vesth (L) 1960
Torben Hallas (L) 1965

 

 

Hædersbevisninger Billund Motocross Klub

 

Bent Starup 1964
Nr. 2, Dansk amatør mesterskab i Motocross

 

Kristoffer Rasmussen 1980
Nr. 1, Dansk amatør mesterskab i Motocross i klassen 36+

 

Dennis Dahl 1980
Nr. 3, Dansk amatør mesterskab i Motocross i klassen 36+

 

Mike Lauritsen 2000
Nr. 1, Dansk amatør mesterskab i klassen A-Open

 

Frederik Eskildsen 2004

Nr. 1, Dansk amatør mesterskab i klassen 85ccm B

 

Christian Voss 2001
Nr. 2, Dansk amatør mesterskab i Motocross i klassen Special B.

 

 

 

 


 

 

 

Hædersbevisninger Bokseklubben Grindsted AK

 

Simon Hede Jensen 2002
Guld ved jyske begyndermesterskaber U-17  44 kg

 

Leutrim Muli 2003
Guld ved de danske mesterskaber U-17  63 kg.

 

Kian Møller Nielsen 2000
Sølv ved de jyske mesterskaber U-19  69 kg.

Sølv ved de danske mesterskaber U-19  69 kr.

 

Martin Egebæk 1999
Sølv ved de danske mesterskaber Elite 56 kg.

 

Nik Møller Nielsen 2003
Sølv ved de jyske mesterskaber U-17 46 kg.

 

Træner

Jørgen Hede Jensen og Allan Toksvig

 

 

Hædersbevisninger GGIF Fodbold

 

 

U14 Indendørs Fodbold

GGIF Fodbolds U14 drenge blev nr. 2 ved DBUs jyske mesterskab i indendørs fodbold i 2018.

 

Emil Kirk Thomsen - 2005
Jeppe Friis-Jensen - 2005
Kristian Guldbrandsen - 2005
Marcus Mølgaard Hansen - 2005
Nicolai Rank Østervig - 2005
Sanjay Sothinarayanasamy - 2005
Benjamin Svejstrup - 2005

Instruktør/Leder

Claus Svejstrup og Mikkel Guldbrandsen

 

 

Hædersbevisninger GGIF Fodbold

 

 

Grindsted Oldboys + 40 Indendørshold

DGI Landsmester i indendørs fodbold i rækken + 40 (Senior oldboys)

Søren Madsen - 1967
Søren Lassen - 1971
Lars Christensen - 1975
Claus Svejstrup - 1975
Martin Sørensen - 1981
Carsten Johansen - 1976
Carsten Skov - 1966

 

Instruktør/Leder

Carsten Skov og Søren Lassen

 

 

 

 

 


 

Hædersbevisninger GGIF gymnastik – Team Anemone

 

GGIF Grand Prix Team Anemone

Guld til Jysk Mesterskab i Minirækken Grand Prix gymnastik (alder 8-10 år)

Alma Kepp - 2009
Amalie Benkjær - 2008
Anne Astrup - 2008
Camilla Kaul - 2009
Carla Andersen - 2008
Freja Arreborg - 2008
Freja Hammershøj - 2008
Lærke Kristensen - 2009
Maja Gier - 2008
Pirdozi Gerieva - 2008
Sille Klausen - 2009
Signe Nikolajsen - 2008
Sofie Jørgensen - 2008

Instruktører/hjælpeledere:

Ellen Egsgaard
Mie Søgaard
Julie Nissen
Sofie Astrup
Pil Søgaard

 

 

Hædersbevisninger GGIF gymnastik – Team Feline

 

GGIF Grand Prix Team Feline

Sølv til Jysk Mesterskab i Seniorrækken Grand Prix gymnastik (alder 16+ år )

Anne-Louise Petersen - 1998
Katja Wind - 2001
Laura Christensen - 2002
Mille Kaus - 2001
Silke Kristensen - 2003
Sofie Sand - 1999

Instruktører/hjælpeledere:

Pernille Frederiksen 
Stine Pedersen

 

 

Hædersbevisninger GGIF gymnastik – Team Lyra

 

GGIF Grand Prix Team Lyra

Sølv til Jysk Mesterskab og til Danmarksmesterskab Minirækken Grand Prix gymnastik (alder 10-12 år)

Ana Perez - 2007
Emilie Bloch - 2007
Fatima Gerieva - 2006
Julie Maria Junker - 2007
Josefine Nielsen - 2007
Laura Friis - 2005
Nanna Klausen - 2006
Nina Hansen - 2006
Nicoline Refshøj - 2006
Shabekka Ravichandran - 2006
Sidse Sivebæk - 2007
Alberte Jørgensen - 2008

Instruktører/hjælpeledere:

Bodil Hirt
Sofie Völker
Silke Kristensen
Tilde Sivebæk

 

 

Hædersbevisninger GGIF gymnastik – Team Opalia

 

GGIF Grand Prix Team Opalia

Bronze til Jysk Mesterskab i Pigerækken Grand Prix gymnastik (alder 12-14 år)

Astrid Bom - 2005
Elisabeth Pin Tau - 2005
Jasmin Hansen - 2004
Karoline Mikkelsen - 2006
Laura Sørensen - 2005
Naya Christensen - 2005
Nathali Christensen - 2006
Sofie Astrup - 2004
Tilde Sivebæk - 2004

Instruktører/hjælpeledere:

Pernille Frederiksen
Stine Pedersen
Laura Christensen

 

 

Hædersbevisninger GGIF gymnastik – Team Rubina

 

GGIF Grand Prix Team Rubina

Bronze til Jysk Mesterskab i Mikrorækken Grand Prix gymnastik ( alder 6-8 år )

Allie Schøneberg - 2011
Andrea Tønnessen - 2010
Birka Olesen - 2011
Emilie Andersen - 2010
Frida Hollænder - 2010
Ida Sørensen - 2010
Julie Risbøl - 2010
Maja Jensen - 2010
Melanie Schøneberg - 2009
Sille Birkegaard - 2010
Stella Nielsen - 2011

Instruktører/hjælpeledere:

Katja Wind
Laura Christensen
Naya Christensen
Jasmin Hansen
Elisabeth Tin Pau

 

 

Hædersbevisninger Golf

 

Fie Skovdal Pedersen 2003
 1.  plads Short game (8 dicipliner i golf)  Landsfinale i Odense og er dermed danmarksmester.

  1. plads Junior Cup Landsfinalen er hermed bedste U 15 pige i 2018 i Danmark.

Fie Træner på IKA Talent Billund

Instruktør/Leder

Andreas Thune – Åskov Golfklub

 

 

Hædersbevisninger Grindsted Badmintonklub

 

Danske Mesterskaber for Ungdomsspillere

 

Victor Husted Mikkelsen - 2008

Bronze DMU U11C - Herre double

 
Simon Due Nørgaard - 2008

Guld DMU U11D - Herresingle samt Bronze - Herre double


Elisabeth Trindrup Pedersen - 2005

Guld DMU U13D - Damesingle


Mia Vinding - 2003

Bronze DMU U15A - Damedouble


Freja Vinding - 2003

Bronze DMU U15A - Damedouble


Laura Bekker Marquardt - 2002

Bronze DMU U17-19B - Damesingle


Landsmesterskaber:

 

Trine Bekker Marguardt - 2003

Sølv LM U15B - Dame single


Kishali Surendran

Bronze LM U15D i - Damesingle samt Sølv - Dame double

 

Anne Mette Bjerre Lassen

Sølv LM U17-19B - Mix double

 

Trænere/ledere:

Lars Mikkelsen
Trine Vinding
Randi Bekker Marguardt

 

 

Hædersbevisninger Grindsted Bowlingklub

 

Viktor Baggesgaard Bork – 2004

-         1. plads ved Jysk Mesterskab i bowling, double, 2018.

-         3. plads ved Jysk Mesterskab i bowling, single 2018

Instruktør

Michael Jessen

 

 

Hædersbevisninger Grindsted Skiklub

 

Marcus Tolvard Völker (2006)
Guld i bigair og Sølv  i slopestyle til DM i snowboard i april 2018.

 

 

Træner er Allan Tolvard Pedersen

 

 

Hædersbevisninger Gymnastik.

 

Hjerting Idrætsforening.

Sølv ved Gym-Danmarks Jyske Mesterskab i Rytmisk Sportsgymnastik 2. division

 

Pil Søgaard

 

Instruktør:

Helle Jensen

 

 

Hædersbevisninger Gyttegård Golf Klub

 

DM Sølvmedaljer U16 hold
Nicklas Træholt 2003
Anton Poulsen Uldbæk 2003
Daniel Træholt 2003
Bjarke Vinding Jensen 2004

Instruktør/Leder

Jens Elvang

 

 

Hædersbevisninger Gyttegård Golf Klub

 

Guld ved det officielle danmarksmesterskab for klubhold

Sølv ved det officielle europamesterskab for klubhold

Jens Christian Tvergaard 1999
Lars Christensen 1974
Mads Dam 1983
Nicolai Højgaard 2001
Rasmus Højgaard 2001
Ronni Kamp 1980
Martin Kamp 1977
Adam Kamp 2001

Holdkaptajn EM-holdet John Nicolajsen
Holdleder Kim Fisker
Træner/coach Fredrik Johnsson

 

 

Hædersbevisninger Sdr. Omme IF Atletik og Motion

 

Christoffer Frost-Jensen Johansen 1997
DM Guld U23 800 meter
DM Guld U23 1500 meter
DM Guld U23 800 meter indendørs
DM Sølv Senior 800 meter
Nordisk Mesterskab Bronze U23 800 meter

Træner/Leder

Kai Thomsen

 

Kai Thomsen 1949
DM Guld 3.000 m kapgang indendørs Veteran 65-69 år

Torben Kristiansen 1972
DM Bronze 5.000 m kapgang indendørs Mænd Senior
DM Guld 3.000 m kapgang indendørs Veteran 45-49 år

Jacob Sørensen 1974
DM Guld 5.000 m kapgang indendørs Mænd Senior
DM Guld 3.000 m kapgang indendørs Veteran 40-44 år

Liga Kleinberga 1975
DM Guld 3.000 m kapgang indendørs Kvinder Senior
DM Guld 3.000 m kapgang indendørs Veteran 40-44 år

  

Hædersbevisninger Sdr. Omme Skytteforening

 

Sdr. Omme Skytteforening

 

Skytteforeningen deltog i 2018 i DGI's Danmarksmesterskaber og vandt her Det Danske Mesterskab i disciplinen Standardpistol.

På holdet var skytterne:

Allan Gejl - 1973
Rasmus Heesgaard - 1992
Helge Bertelsen - 1974
Lars Bindesbøll - 1979

Instruktører/hjælpeledere:

Gerda Gejl
Rie Bindesbøll

 

 

Hædersbevisninger Svømmeklubben Grindsted

Alle nedennævnte medaljer er vundet ved DGI landsmesterskaber i svømning.

 


 

Boye Fokkink 2001
Guld i 100 m fri
Guld i 200 m fri
Sølv i 50 m fri
Sølv i 50 m ryg

Jeppe Haurum 2003
Guld i 50 m fly

 

Emma Gade 2002

Guld i 50 m fly
Bronze i 50 m fri
Bronze i 100 m fri

Maria Hall 2003

Guld i 100 m medley
Bronze i 200 m medley

Mathilde Østergaard 2004

Guld i 50 m bryst
Guld i 100 m bryst
Guld i 200 m bryst
Bronze i 50 m fly
Bronze 4 x 50 m fri for hold

Freja Kruse 2004

Sølv i 50 m bryst
Sølv i 100 m bryst
Sølv i 200 m bryst
Bronze 4 x 50 m fri for hold

 Michael Christiansen 1982

Guld i 50 m fri
Guld i 100 m fri
Guld i 50 m bryst
Guld i 100 m medley

 

Leder/Instruktør

Rene Olsen