Viser resultat 1- af

Vis flere resultater

Brobygning afsluttet med sciencedag på Campus i Billund Kommune

En uges brobygning for 8. klasserne i Billund Kommune blev fredag den 22. marts afsluttet med sciencedag, hvor elever fra Campus Skolerne i Grindsted underviste over 300 8. klasseselever fra hele kommunen i naturfag

Det tætte samarbejde mellem folkeskolerne i Billund Kommune og ungdomsuddannelserne i Campus Grindsted gav fredag den 22. marts alle 8. klasserne i kommunen en særlig afslutning på deres brobygning, da de var inviteret til sciencedag på Campus Grindsted, hvor eleverne på de forskellige Campus skoler stod for undervisningen i naturfag. 

Det betød, at nogle elever trak i Waders og gik på ekskursion i åen, andre trak trøjen op godt op, trak vejret dybt og gik i gang med dissikrere mus, andre igen lærte om mundmonokyler eller Lambert-Beers lov.

Formanden for Unge- og Kulturudvalget, Stephanie Storbank stod for dagens velkomst, og lagde vægt på den unikke mulighed som 8. klassers eleverne får for at blive klogere på deres kommende ungdomsuddannelse.

- Dagen i dag tager udgangspunkt i naturfagene, elev-til-elev-læring, brobygning mellem grundskolen og ungdomsuddannelserne, forberedelse til de videregående uddannelser og karrierevalg samt et ønske om at skabe sammenhæng mellem det at gå i skole fra 0. til 9. klasse og derfra at vælge ungdomsuddannelse og videre vej, lød det fra Stephanie Storbank.

Det er femte år i træk, der afvikles sciencedag i Billund Kommune. Dagen er samtidig afslutning på 8. klassernes brobygning, hvor de i løbet af ugen har deltaget i undervisning på to forskellige ungdomsuddannelser i Campus Grindsted.