Viser resultat 1- af

Vis flere resultater

Fighterpris til Lynghedeskolen ved DM i Skills

Årets fighterpris til mellemskolen på afdeling Stenderup i DM i digitale skills

Over 20 hold fra hele Danmark var med i kampen om fire fornemme priser ved finalen ved DM i Digitale Skills, og en af de eftertragtede Awards endte i Billund Kommune og på Mellemskoletrinnet på Lynghedeskolen afdeling Stenderup.

 

Børnene var helt fantastiske – sådan fortæller lærer Patrick Poulsen om sin tur med udvalgte elever fra mellemskolen på afdeling Stenderup, da de kom hjem fra DM i Digitale Skills, som foregik i København. Lærer Patrick Poulsen, en forældre og tre elever repræsenterede mellemskolens projekt med Zoologisk Have.


Mellemskolen på afdeling Stenderup havde arbejdet med emnet under Billund Builds Ugen og havde meldt deres projekt til den kommunale konkurrence under Digitale Skills. Denne konkurrence vandt de, og skulle så videre til DM i digitale skills.

 

Inden turen til København deltog de i et webinar, hvor de blandt andet øvede sig i, hvordan man kan fremlægge et projekt.

 

Ved finalen fik Afd. Stenderups stand fik besøg af fire hold dommere, som de fremlagde for, og de vandt årets fighter pris, som var en af fire awards.

 

-  Dommerne var meget imponerede over drengenes evne til at tale frit og for deres store begejstring for projektet. Eleverne havde kun haft en enkelt uge til at tilpasse deres projekt til eventet i København, hvor nogle af de andre finalister havde haft et halvt år. Drengene fik rosende ord med fra dommerne, som fortalte, at mange var meget interesserede i dem og deres projekt, fortæller Patrick Poulsen.

 

Udover at blive fejret på scenen i København blev holdet fra Stenderup også fejret på afdeling Stenderup med is til hele mellemskolen dagen efter finalen som fandt sted tirsdag den 6. marts.

       

                                                                                      

Fakta:

DM i digitale skills er en elevkonkurrence, hvor elever og lærere afprøver projekter med fokus på de tværgående temaer It og medier samt Innovation og entreprenørskab.

Over 20 elevhold fra hele Danmark dystede om de eftertragtede awards.

Grupperne bedømmes ud fra 4 kategorier: It-anvendelse, samarbejde, problemløsning og innovation og fighter-pokalen.

Vinderen i kategorien It-anvendelse bliver danmarksmester i digitale skills.

Der uddeles awards til vinderne af de tre øvrige kategorier.