Viser resultat 1- af

Vis flere resultater

Billund Kommune er månedens kommune i Sund By Netværket

Sund By Netværket blev grundlagt i 1991 og har i dag 53 kommuner som medlemmer. I Billund Kommune har vi været medlem af netværket siden kommunalreformen i 2007. Netværket understøtter det danske folkesundhedsarbejde ved at skabe synergi i samarbejdet mellem kommuner, regioner, nationale aktører og WHO (World Healthy Organization).

Fremover vil Sund By Netværket hver måned sætte fokus på en af medlemskommunerne, og det arbejde der er i gang på sundhedsområdet. I marts måned skydes det nye initiativ i gang ved at stille skarpt på Billund Kommune: den måde sundhedsområdet er organiseret på hos os samt nogle af de indsatser og tilbud, der findes på sundhedsområdet i kommunen.

Det første portræt af Billund Kommune er allerede at finde på Sund By Netværkets hjemmeside og på deres Facebook-side, og der vil komme yderligere to indlæg om sundhed i vores kommune i løbet af marts.

Læs Sund By Netværkets portræt af Billund Kommune her

Billund Kommune er vært for Sund By Netværksdagene 2018

Hvert forår afholder Sund By Netværket deres årlige netværksdage, og vi er heldige at være værtskommune i 2018. Mandag den 16. og tirsdag den 17. april rykker Sund By Netværket derfor ind i LEGO House og Hotel LEGOLAND. Billund Kommune er en del af programmet, og får i den anledning mulighed for at fortælle og vise lidt om, hvordan vi arbejder med sundhed her i kommunen.

Udbytte af netværket

Noget af Sund By Netværkets arbejde er organiseret i temagrupper. Temagrupperne understøtte arbejdet med at implementere forebyggelsespakkerne i kommunerne. Som medlemskommune deltager vi i temagrupperne, hvor vi blandt andet henter viden og inspiration til det sundhedsfremmende og forebyggende arbejde i kommunen.

I Billund Kommune har vi masser af tilbud indenfor det sundhedsfremmende og forebyggende område, hvor du som borger i kommune kan få hjælp og støtte til blandt andet rygestop, livsstilsændringer og meget andet.

Se vores sundhedstilbud i Billund Kommune her