Viser resultat 1- af

Vis flere resultater

Verden rundt på en eftermiddag

Ungdoms og Kulturskolens store Gallashow er kulminationen på et års forberedelse.

Australien, Brasilien, Rusland og Japan. Søndag 19. marts kan man rejse til disse lande og mange flere, når Ungdoms- og Kulturskolen blæser til afgang. Med opbydelsen af alt, hvad Ungdoms- og Kulturskolen kan mønstre af børn, unge og medarbejdere, bydes indenfor til en kæmpe oplevelsesdag i MAGION.  Begivenheden er dermed institutionens største arrangement nogensinde. Gallashow 2017 har temaet Around the World, og inden dagen er omme, har publikum besøgt alle verdenshjørner.

 

Fra vision til virkelighed


Det er nu længe siden, de første tanker om Gallashowet tog form. Herefter er der blevet knoklet benhårdt for at blive klar, og forberedelserne er ikke gået stille af.

"Alle er virkelig gået engageret ind på den store opgave, fortæller Gallashowets projektleder, Casper Jensen, og han fortsætter, - Det er en fornøjelse at opleve, hvordan mange kompetencer samles, og de medvirkende får utrolige ting til at ske. Ideer og tanker er myldret frem igennem sæsonen, og mange aktører har øvet og forberedt sig ihærdigt til begivenheden, " siger han.


Men arbejdet foregår ikke bare hjemme i øvelokalet. I ugen op til Gallashowet går forberedelserne ind i den sidste fase. Fredag morgen starter opstillingen og fortsætter lørdag og søndag. Derudover vil der være orkesterprøver, generalprøver og opstillinger hele weekenden. Casper Jensen fortæller, at når døren går op søndag eftermiddag kl. 14, præsenteres resultatet af et års arbejde.

Mange aktører i spil


Det er første gang, Ungdomsskolen er med i Gallashow-sammenhæng, og det glæder ungdoms- og kulturskoleleder Per Weile Bak sig til.

"Ungdomsskolen har rigtig meget at vise frem, og jeg er imponeret over den energi, som de unge og vores medarbejdere har lagt for dagen, " siger han.

De fem kommunale ungdomsklubber stiller op med et hyggeligt klubmiljø med konkurrencer og aktiviteter. Samtidig er 11 ungdomsskolefag repræsenteret med masser af smagsprøver på vinterens fagtilbud. Man kan således opleve alt fra amerikanske småkager, go-cart a la Le Mans, design fra hele verden til mexicansk mad og kinesisk underholdning.