Viser resultat 1- af

Vis flere resultater

Tag del i ’Danmark Spiser Sammen’ i uge 17

Billund Kommune deltager i ’Danmark Spiser Sammen’ i uge 17. Første spisearrangement løber dog allerede af stablen mandag den 24. april 2017.

Fællesskaber er med til at skabe god livskvalitet. Vi ved, at sammenkomster omkring måltider kan medvirke til at skabe nye, givende relationer. Derfor opfordrer Sundhed i Billund Kommune i samarbejde med Ældresagen kommunens institutioner, spisesteder, borgere og andre interesserede til at deltage i ’Danmark Spiser Sammen’ ved at invitere andre til et fælles måltid.

Ufrivillig ensomhed er lige så sundhedsskadeligt som at ryge

Fra undersøgelser ved vi, at ufrivillig ensomhed er lige så sundhedsskadeligt som rygning. Derfor håber Sundhed I Billund Kommune og Ældresagen på, at rigtig mange har lyst til at arrangere og deltage i de lokale fællesspisninger i løbet af ’Danmark Spiser Sammen’-ugen.  

Billund kommune tilbyder at lave en fælles annoncering i ugeaviser, på billund.dk og via sociale medier, hvis du som enkeltperson eller I som forening ønsker at stå bag et spisearrangement under ’Danmark Spiser Sammen’.

Hvordan melder jeg mig som arrangør? – og finder yderligere hjælp?

Alle deltagende arrangører af fællesspisninger skal senest torsdag den 28. marts 2017 indsende følgende oplysninger til Sundhedskoordinator Margit Stycke på mas@billund.dk:

  • Arrangørens navn
  • Tid og sted for fællesspisningen
  • Kontaktinformation på ham/hende man skal tilmelde sig fællesspisningen hos

Kuvertprisen for deltagerne i spisearrangementet er fastsat til 50 kr.

Som deltagende arrangør skal du benytte de materialer (servietter, krus, informationsmateriale, nøgleringe med mere), som "Danmark Spiser Sammen" gratis stiller til rådighed ved henvendelse til Sundhedskoordinator Margit Stycke på mas@billund.dk. Materialer skal blandt andet bruges for at skabe synlighed om, at ’Danmark Spiser Sammen’ er et landsdækkende initiativ fra "Folkebevægelsen mod ensomhed", hvor mere end 70 organisationer, foreninger, skoler, virksomheder og kommuner med støtte fra Nordea-fonden ønsker at medvirke til at skabe nye fællesskaber gennem en lang række måltidsarrangementer.

Alle er velkomne til at deltage i ’Danmark Spiser Sammen’ på tværs af generationer, kulturer og samfundslag.

Læs mere om ’Danmark Spiser Sammen’ på danmarkspisersammen.dk