Viser resultat 1- af

Vis flere resultater

Forslag til ny Kultur- og Fritidspolitik i høring

Børne- og Kulturudvalget har på udvalgsmødet den 1. marts 2016 besluttet at sende forslag til en ny Kultur- og Fritidspolitik i høring indtil den 18. april.

Børne- og Kulturudvalget i Billund Kommune har på udvalgsmødet den 1. marts 2016 besluttet at sende forslag til en ny Kultur- og Fritidspolitik i høring indtil den 18. april.

Forslaget er udarbejdet i et paragraf 17 stk. 4 udvalg, der gennem ni måneder har arbejdet med et konkret forslag til en ny Kultur- og Fritidspolitik, der indeholder en samlet vision for kultur- og fritidsområdet, fastlægger mål og retning for udvikling af området og opstiller en samarbejdsmodel til implementering af politikken.

Se forslaget her

 

Sidste frist for at afgive høringssvar er mandag den 18. april 2016, klokken 12.00. Høringssvar bedes sendt elektronisk pr. mail.

Send høringssvar 

Eventuelle spørgsmål i forbindelse med høringssvar rettes til Fritidskonsulent Gunhild Bette Sørensen på telefon 7972 7602 

Den videre proces 

Høringssvarene vil blive forelagt Børne- og Kulturudvalget på udvalgsmøde den 3. maj 2016, hvorefter Kultur- og Fritidspolitikken færdiggøres og sendes til endelig politisk godkendelse i Byrådet i Billund Kommune.

 

 

Se mere om paragraf 17. stk. 4 udvalgets arbejde her