Viser resultat 1- af

Vis flere resultater

Kunstprojekt i Vorbasse

Der arbejdes i øjeblikket med at lave billeder i Vorbasse. Sammen med billedkunstner Stine Ofelia Kildevang arbejder de 10 deltagere med at udtrykke begrebet "Vorbasse" billedligt.

Hvem er med?

Det er et åbent billedtilbud til de, der ikke er på arbejdsmarkedet, f.eks pensionister og førtidspensionister. Ifølge Jeremy Watts fra Den Dynamiske Landsby er der en hel del kreative mennesker i Vorbasse, og det var derfor nærliggende at lave et billedprojekt.

Hvor og Hvornår?

Projektet strækker sig over perioden fra uge 8 til uge 11, og ender med en stor fernisering. Det er plejecentret Frihavnen, der lægger lokaler til, og det er derfor også muligt for beboerne at deltage, eller smutte forbi og kigge på.

Billederne

Deltagerne arbejder med at omsætte konkrete billeder fra Vorbasse f.eks et arkivfoto fra "gamle dage" - til en personlig billedfortælling set ud fra deltagerens eget liv og erindring. Omvendt skabes der også billeder ud fra eksisterende fortællinger om Vorbasse

Den dynamiske landsby

projektet er støttet af Vorbassefonden og er arrangeret af foreningen Den Dynamiske Landsby i Vorbasse.

Gå til hjemmesiden for Den Dynamiske Landsby

E-mailkontakt til Jeremy Watts fra Den Dynamiske Landsby

Festival skabte kontakt!

Under trekantområdets festuge i 2014, skabte billedkunstneren Stine Ofelia Kildevang en række portrætter af kommunens landsbyer, i samarbejde med de lokale folk. Det var under dette arbejde at kontakten til Stine Ofelia og idéen opstod.

Gode historier

Blandt deltagerne er der en righoldig samling af værdifulde erindringer og gode historier. Der er derfor lavet et samarbejde med radiojournalist Sidsel Overgaard, om at komme forbi og interviewe nogle af deltagerne. Sidsel står bag historieprojektet "Gemte Stemmer, som også er et resultat af Trekantområdets Festuge fra 2014.

Læs mere om Gemte Stemmer.


Billedkunstner Stine Ofelia gennemgår formiddagens billeder med nogle af deltagerne