Viser resultat 1- af

Vis flere resultater

Strandlivet vender tilbage til Grindsted bymidte

Grindsted City Beach står klar på Torvet fra lørdag den 29. maj. Boldspil, sandkasse og terrasse er noget af det, man kan glæde sig over frem til slut september.

Sommeren står for døren, og de fleste glæder sig til sol og strand. Det første er svært at garantere, men netop strand bliver der ikke langt til for Billund Kommunes borgere. Grindsted Midtby får nemlig ligesom sidste år sin helt egen strand kaldet Grindsted City Beach.

Multibane med plads til boldspil, en stor sandkasse med alverdens redskaber til at bygge sandslotte og en stor terrasse, som man kan bruge til at nyde en frokost fra pølsevognen eller slappe af efter en shoppetur. Det er noget af det, man fra lørdag den 29. maj til slutningen af september kan få glæde af på Torvet i Grindsted.

”Jeg glæder mig over, at vi efter en vinter præget af nedlukning snart går en sommer i møde med liv og leg, og her spiller Grindsted City Beach en central rolle, fordi der er aktiviteter for både børn og voksne,” siger Borgmester Ib Kristensen.

I løbet af sommeren vil der også være arrangementer på og omkring Grindsted City Beach. Det er både arrangementer arrangeret af Grindsted Handel og Trekantområdets Festuge. Grindsted City Beach er en midlertidig byrumsinstallation, som er en del af arbejdet med at udvikle Grindsted bymidte.