Viser resultat 1- af

Vis flere resultater

Rådhuset i Billund Kommune er igen åbent

Rådhuset i Billund Kommune er fra onsdag den 27. maj igen åbent for fysisk fremmøde, mens Borgerservice på biblioteket åbner op efter pinse. Endelig dato for Borgerservice åbning meldes ud hurtigst muligt.

Fra onsdag den 27. maj og de kommende dage vil medarbejderne i Administrationen i Billund Kommune igen møde fysisk ind på Rådhuset i Grindsted, og det betyder også, at Rådhuset igen er åbent for borgerne.

-  Vi har først fået retningslinjer for genåbning sent mandag aften, og de anbefaler at en del af medarbejderne fortsætter med hjemarbejde en tid endnu. Det betyder, at der stadig vil være medarbejderne i administrationen, der fortsat arbejder hjemme, siger Kommunaldirektør Ole Bladt-Hansen.

Det betyder også, at det er en god idé at ringe og aftale tid med den afdeling eller medarbejder på Rådhuset, man gerne vil i kontakt med i den kommende periode.

- Borgerne har været rigtig gode til at bruge de digitale muligheder under nedlukningen, ligesom det har fungeret rigtig fint med telefonmøder med medarbejderne, selv om de har siddet hjemme. Men naturligvis vil der også være nogen, der har brug for fysisk at møde medarbejderne. Det bliver muligt nu, men det er altså en god idé at aftale tid i telefonen, siger Thomas Foged, der er direktør for Voksne og Stabe.

Med retningslinjerne for genåbning er der en række anbefalinger til fysiske møder mellem borgere og medarbejdere. Og nøjagtig som i supermarkedet og andre butikker bliver man på Rådhuset budt velkommen af en stander med håndsprit, som man bedes bruge, inden man henvender sig ved skranken til Informationen/Jobbutikken.

Man bedes naturligvis også holde afstand, hvis der er andre foran en i køen til betjening ved skranken.

Rådhuset er åbent fra onsdag den 27. maj fra kl. 9 til 14, det samme gælder telefonerne. Fra torsdag vil åbningstiden være som normalt.