Viser resultat 1- af

Vis flere resultater

Rejsegilde Børnene Univers Grindsted Syd

Tirsdag den 22. maj var der Rejsegilde i Børnenes Univers Grindsted Syd, hvor børnene traditionen tro i Billund Kommune har håndværkerdage, hvor de er med håndværkerne på arbejde

Den 26. januar hjalp børnene Borgmester Ib Kristensen med første spadestik til Børnenes Univers Grindsted Syd, som er en ny aldersintegreret institution til 130 børnehavebørn, 28 vuggestuebørn og 12 børn med særlige behov.

Siden har børnene været med entreprenøren på arbejde, og snart skal de også med murere og malere på arbejde.

 Derfor var børnene naturligvis også inviteret sammen med håndværkere, personale med flere, da der tirsdag den 22. maj var rejsegilde i Børnenes Univers Grindsted Syd.

 - Det er blevet en tradition i Billund Kommune ved byggerier på børneområdet, og det er en rigtig god tradition, som jeg ved både børn og håndværkere nyder, så den må gerne blive lige så rodfæstet som rejsegildet, sagde Borgmester Ib Kristensen i sin tale, hvor han også roste håndværkerne for deres arbejde.

Byggeriet på den tidligere cirkusplads i centralt i Grindsted Syd tæt på skole og idrætshal forventes, at være færdig til april 2019, og samler børn fra tre institutioner i Grindsted Syd i et samlet Univers, der bygges på en måde, så der vil være rig mulighed for nærvær, selvom det samlet set er et stort univers.

 Hver afdeling får en bygning, syv i alt som bliver bundet sammen af glasgange, så det er nemt at komme rundt.

Følg løbende med i byggeriet af Børnenes Univers Grindsted Syd