Viser resultat 1- af

Vis flere resultater

Billund Kommune klar med +65 buskort til 400 kroner årligt

Billund Kommune klar med +65 buskort med fri buskørsel i kommunen til 400 kroner årligt

Den 7. juli 2017 frigav Sydtrafik bestillingen af det særlige Ung Billund Buskort, hvor unge mellem 15 og 20 år i Billund Kommunen kan rejse et helt år med bus i kommunen for 400 kroner.

Nu er Billund Kommune og Sydtrafik klar med et tilsvarende kort til +65 borgere i kommunen.

Det nye kort giver alle borgere over 65 år mulighed for at købe et buskort, der giver ubegrænset adgang til at køre med Sydtrafiks busser indenfor kommune- grænserne i Billund Kommune. Det gælder kørsel med lokale busser og regionale busser.

 -  Vi så hvordan Ung Billund kortet blev en succes fra starten, og i Budgetforliget for 2018 aftale vi, at der skulle indføres en tilsvarende ordning for +65. Det er den beslutning, der nu er ført ud i livet, siger Per Nyhus, der er formand for Teknik- og Miljøudvalget i Billund Kommune.

 Det nye kort gælder for et år af gangen, så uanset om man bestiller kortet nu eller i senere gælder kortet indtil den 31. december 2018.

 

Tag børnebørnene med

 +65 kortet er personlig, og man kan ikke betale for andre med kortet, men faktisk er der mulighed for at tage to børn under 12 år med i bussen gratis. Så på den måde giver kortet mulighed for en udflugt.   

 Læs mere om kortet og bestil her

  

Yderligere Oplysninger:  Formand for Teknik & Miljø, Per Nyhus på telefon 2049 0359 Trafikplanlægger Vagn Pedersen på telefon 7972 7060