Viser resultat 1- af

Vis flere resultater

Alle kan stadig være med til at samskabe ny Sundhedspolitik

Mandag den 19. juni deltog 120 engagerede borgere, medarbejdere, foreningsaktive og politikere i Kick-off møde om ny sundhedspolitik i Billund Kommune. I august og oktober følger tre workshops.

120 engagerede borgere, medarbejdere, foreningsaktive og politikere deltog mandag den 19. juni i Kick-off møde om ny sundhedspolitik i Billund Kommune.

Kick-off mødet blev holdt på Hotel Legoland og bød udover velkomst ved formanden for Social- og Sundhedsudvalget i Billund Kommune, Ruth Lauridsen samt oplæg fra sundhedsinnovator Peter Thybo og Professor Kjeld Møller Pedersen også på rigtig god dialog ved bordene og interessen for at være med til at skabe en sundhedspolitik, der virker for alle borgere, var stor.

 - Vi var meget stolte over den store interesse for at være med og kunne især glæde os over, at det ikke kun var politikere og ledere, men i høj grad også medarbejdere og borgere samt foreninger og organisationer, der deltog, siger Jan Møller Iversen, der er direktør for Social og Sundhed i Billund Kommune.

At interessen ikke kun var for en aften er i høj grad blevet bekræftet. Næste step på vej mod samskabelsen af ny sundhedspolitik er tre workshops som holdes i august og oktober måned, og her er allerede tilmeldt godt 110 deltagere og der er foreløbig kun 160 pladser samlet.

 - Vi har oprettet en venteliste og så kigger vi selvfølgelig på, om vi skal udvide de enkelte workshops, så man skal bare tilmelde sig, siger projektleder Lone Bülow Friis.

De tre workshop er sammenhængende i indhold og proces og supplerer løbende hinanden i udviklingen af vores nye sundhedspolitik 2018. 
Mulige deltagerne er Borgere, repræsentanter fra Bestyrelser, Råd, Medarbejdere, Ledere og alle inviteres til alle de tre workshops og hensigten er en stor og bred grad af involvering og inddragelse til indhold til Billund kommunes Sundhedspolitik 2018.  

Meld til en eller flere workshops her

Læs mere om arbejdet med kommunens nye sundhedspolitik på Sundheds Facebook-side her

Yderligere oplysninger hos: Projektleder Lone Bülow Friis på telefon 7972 7306