Viser resultat 1- af

Vis flere resultater

Billund Kommune tager topplacering hos Dansk Byggeri for ottende år i træk

Dansk Byggeri har otte år i træk lavet landsdækkende analyse af erhvervsvenligheden og for ottende gang er Billund Kommune at finde i top ti i Danmark. Denne gang helt præcis som den tredjebedste erhvervskommune i Danmark.

Det er ottende gang Dansk Byggeri laver en landsdækkende analyse af erhvervsvenligheden og for ottende gang er Billund Kommune at finde i top ti i Danmark. Denne gang helt præcis som den tredjebedste erhvervskommune i Danmark.

 - Vi blev nummer et 1 i 2019, i 2017 og i 2014 og vi har to andenpladser og nu også to tredjepladser, og samlet set kan vi slå fast, at Billund Kommune over årene er den mest erhvervsvenlige kommune i Danmark i forhold til Dansk Byggeris undersøgelse, og det er vi utrolig stolte over, siger Borgmester Ib Kristensen.

 I 2020 er Favrskov for første gang at finde på førstepladsen, mens Thisted er på andenpladsen og det er begge kommuner som med målrettet arbejde på erhvervsvenlighed er rykket markant i undersøgelsen.

 Danmarks bedste i forhold til skatter og afgifter igen

   

-  Det er uden tvivl blevet langt sværere at blive nummer et, da rigtig mange kommuner satser målbevidst på erhvervsvenlighed og i forhold til de parametre Dansk Byggeri måler efter, men jeg noterer med stor tilfredshed, at vi igen i år er Danmarks bedste i forhold til rammevilkår på skatter og afgifter, siger Ib Kristensen.

   Billund Kommune er at finde på tredjepladsen i forhold til, hvilke kommuner, der er bedst til udbud som er et andet af de seks overordnede temaer i undersøgelsen, der i alt favner 22 parametre i forhold til at drive virksomhed i kommunen.

 -  Sidste år havde vi en festlig dag med is til børn, medarbejdere og ældre, da Dansk Byggeri kom forbi med diplom og kage. I år må vi nøjes med at sige tillykke til Favrskov og så glæde os over, at vi igen ligger med i toppen i forhold til at give vores erhvervsliv de bedste rammebetingelser for at drive virksomhed, siger Ib Kristensen.

 

Se hele undersøgelsen her

Link til danmarkskort med baggrundnotater

 

Yderlige oplysninger hos: Borgmester Ib Kristensen på telefon 4054 8090