Viser resultat 1- af

Vis flere resultater

Ny By- og Planchef i Billund Kommune

Det er Karen Margrethe Høj Madsen fra Østbirk, der bliver ny By- og Planchef i Billund Kommune fra 15. august. Karen Margrethe Høj Madsen kommer aktuelt fra en stilling som afdelingsleder i Teknik- og Miljø i Aarhus Kommune.

Karen Margrethe Høj Madsen bliver som områdechef for By og Plan en del af Chefforum i den nye Borgervendte Organisation i Billund Kommune, hvor områderne Plan, Erhverv og Kultur sammen med Byrådssekretariat pr. 1. maj er centralt placeret direkte under kommunaldirektør Ole Bladt-Hansen.

- Vi glæder os meget over, at vi i et meget kvalificeret felt af ansøgere har kunnet tiltrække Karen Margrethe til Billund Kommune, hvor hun indtræder i en chefstilling i et område, hvor udviklingen går rigtig stærkt og hvor de spændende opgaver nærmest står i kø, siger Kommunaldirektør Ole Bladt-Hansen.

Karen Margrethe Høj Madsen kommer aktuelt fra en stilling som Afdelingsleder for Projekter og Bæredygtighed i Aarhus Kommune. Hun er uddannet civilingeniør i arkitektur og er i gang med MBA (Master in Business Administration) foruden erfaring som projektleder og projektchef i Aarhus Kommune og før det blandt andet Aalborg Kommune og Energitjenesten.

- Jeg vil glæde mig meget til at komme tæt på den politiske beslutningsproces i en dynamisk kommune, hvor samskabelse og samarbejde med borgere og erhvervsliv er en selvfølge og hvor der både er fuld gang i udmøntningen af en kæmpe byvision sideløbende med spændende opgaver i at udvikle i både Grindsted og omegnsbyerne, fortæller Karen Margrethe Høj Madsen.

Karen Margrethe Høj Madsen afløser Anette Kold, der 1. maj skiftede til en stilling som stabschef for strategisk vækst i Kolding Kommune.

- Jeg ser meget frem til at blive en del af holdet i den Borgervendte Organisation i Billund Kommune og til at møde og samarbejde med medarbejdere, chefer og det politiske niveau, siger Karen Margrethe Høj Madsen.

Den områdechef for By- og Plan i Billund Kommune er 39 år, gift og har to drenge. Privat bor hun i Østbirk med naturen lige uden for døren og med spejderliv som en af fritidsinteresserne.

Yderligere oplysninger hos: Kommunaldirektør Ole Bladt-Hansen på telefon 40 34 83 04 eller Karen Margrethe Høj Madsen på telefon 79 72 70 70.