Viser resultat 1- af

Vis flere resultater

Borgerne kom cyklende til indvielse

30 i alt, langt de fleste på cykel deltog, da Formanden for Teknik og Miljø i Billund Kommune, Per Nyhus fredag klippede snoren og indviede ny cykel mellem Eg og Loft.

Fredag den 22. juni blev den nye cykelsti mellem Eg og Loft, der forbinder Eg med Grindsted indviet.

   Dejligt, at nogen/en del fandt tid til at cykle en tur herud og være med til indvielsen, som vi har valgt at holde sådan ca. midtvejs, og hvor der er forbindelse til Juellingsholmsvej og dermed resten af lokalområdet med Eg, Urup og Nollund, sagde formand for Teknik og Miljø Per Nyhus ved indvielsen.

Cykelstier i Billund Kommune som forbinde byererne, men også skabe forbindelser til vores nabokommuner er politisk prioriteret. Det var det i sidste byrådsperiode og det er det også i det nye byråd.

I juni 2015 blev 3,6 kilometer cykelsti mellem Hejnsvig og Gyttegård indviet, så der nu er cykelsti hele vejen mellem Billund og Hejnsvig.

For 14 dage siden fejrede vi sammen med Vejle Kommune og Naturstyrelsen, at der nu er cykelforbindelse mellem Billund og Vejle via Bindeballestien. I dag er det så stykket fra Loft til Eg vi officielt kan indvie og lige nu er der gang i anlægsarbejdet med cykelstien mellem Vorbasse og Skjoldbjerg, som er færdig til efteråret, sagde Per Nyhus.