Viser resultat 1- af

Vis flere resultater

Grindsted og omegnsbyer er klar til Gran Fondo 2018

Lørdag den 23. og søndag den 24. juni er Grindsted igen vært for stort cykelevent. Denne gang UCI Gran Fondo og afdeling af den Danske Post Cup for eliten. Læs mere om løbene, ruterne og trafikafvikling her på siden

Lørdag den 23.  og søndag den 24. juni er Grindsted igen vært for stort cykelevent. Denne gang UCI Gran Fondo og afdeling af den Danske Post Cup for eliten. Læs mere om løbene, ruterne og trafikafvikling her på siden.

Lørdag = enkeltstart på lukket rute

Trafikmæssig er det lørdagen som kræver mest opmærksomhed. her køres der enkeltstart på en lukket rute, der starter og slutter på Nørretorv og ellers går af Nørregade, Tronsø Parkvej, Nollundvej,  Loftvej, Klostervej, Engmosevej, Juellingsholmsvej, Urupvej, Lamborgvej, Ølgodvej, Nollund Kirkevej, Lundhedevej, Vestre Ringvej, Tronsø Parkvej og igen Nørregade og Nørre Torv.

Der lukkes for trafikken omkring klokken 11.00 og åbnes igen omkring klokken 19.00. De husstande, som ligger på ruten har fået direkte besked i deres E-boks.

Se enkeltsstarts-ruten lørdag her

 

Søndag = åben rute + lukket opløb

Søndag køres linjeløb, både for den danske elite hos ungdom og senior og derudover køres det internationale UCI Gran Fondo løb. Det sker på åbne ruter. Det vil sige der køres efter færdselsreglerne, bortset fra opløbet, hvor der køres tre runder på en lukket strækning i Grindsted By. Denne rute går fra Nørre Torv, Vestergade, Vestre Ringvej, Tronsø Parkvej, Nørregade og Nørre Torv. 

Se opløbsstrækningen her

Linjeløbene har alle start og mål fra Nørre Torv og første løb starter fra klokken 8.00, mens rytterne forventes ind på den lukkede opløbsstrækning klokken ca. 16.00. Ruterne er lagt, så der også kommer Gran Fondo fest i omegnsbyerne. Feltet kører således mod og gennem Hejnsvig og Vorbasse videre ind i Vejle Kommune til alle deres gode bakker inden de rammer Filskov og Sdr. Omme på vejen retur til Grindsted.

Der er en lang og en kort rute, og der køres forskellige distancer. Og selv om der køres på åbne ruter er det en god ide at køre hjemmefra lidt før, hvis man skal ud og køre på ruterne, for feltet vil selvfølgelig fylde godt op på vejene og der vil være brug for at de medfølgende politi og marshals indimellem stopper trafikken, men felterne passerer.

 

Se Gran Fondo Medio ruten 

Se ruten for den fulde distance

Læs mere om cykeleventet UCI Grand Fondo Denmark 2018