Viser resultat 1- af

Vis flere resultater

Lederteam i forhold decentral ledelse på Ældreområdet

I budgetforliget for 2016 blev det besluttet at styrke den decentrale ledelse på plejecentrene i Billund Kommune, og nu er der ansat leder alle steder

Der er rokeret, der er kommet nye ansigter og nu er der ansat ledere på alle otte plejecentre i Billund Kommune, sådan som det har været planen i forhold til den politiske beslutning om at styrke den decentrale ledelse på centrene.

 

-  Det har naturligvis haft høj prioritet at få ledelseslaget på de enkelte centre på plads, og det er rigtig dejligt, at vi nu har holdet sat. Det gælder både i forhold til den daglige drift og i forhold til at arbejde videre med den decentrale struktur, siger Pia Mejborn, der er Ældrechef i Billund Kommune.

 

Også fra politisk hold er der stor glæde over og tilfredshed med, at ledelseslaget nu er på plads.

 

-  At få en synlig leder på hvert af centrene, der kan samarbejde med de lokale samfund og med venne-foreninger med mere, er en væsentlig del af den politiske beslutning om decentral ledelse. Derfor er jeg naturligvis glad for det nu er en realitet. Jeg ved at der er arbejdet rigtig hårdt i Ældreområdet både i forhold til økonomi og i forhold til at føre den decentrale struktur ud i livet og både ledelse og medarbejdere fortjener stor anerkendelse for deres indsats, siger Ruth Lauridsen, der er formand for Social- og Sundhedsudvalget i Billund Kommune.

 

De nye ledere      

 

Pia Thomsen blev ansat som ny leder på Billund Plejecenter den 1. maj. Hun kommer fra en stilling som teamleder i Esbjerg Kommune.

 

På Plejecentret Frihavnen i Vorbasse er Rigmor Allerslev ny leder. Hun kommer aktuelt fra en stilling som Teamleder i Sygeplejen og har været konstitueret leder på Omme Centret i en periode.

 

Omme Centret har fået ny leder i Anette Wejersø Petersen, der kommer fra en stilling som distriktsleder gennem 12 år i Herning Kommune.

 

I Hejnsvig er teamleder Conny Ebbesen ny leder på Centret.

 

På Engbo i Stenderup-Krogager er konstitueret leder Jan Jørgen Petersen ansat som leder.

 

På de tre centre i Grindsted er det tre kendte teamledere, der nu er leder. På Mødestedet er det Poula Nørgaard Pedersen, I Fynsgade er det Kathrin Terkelsen og på Sydtoften Gurli Gregersen.

 

Foruden de otte plejecentre er der også team, der besøger de borgere i eget hjem, der får hjemmepleje. For udeområde Grindsted er Tove Fisker ansat som leder, hun har tidligere været leder for den ene gruppe i Grindsted. I udeområde Billund er lederen Helle Sørensen, der kommer fra en stilling som planlægger i Billund.

 

Derudover er der produktionskøkkenerne, hvor Anna Marie Fillerup er Teamleder samt sygeplejen, hvor souschef i hele Ældreområdet, Anette Frahm er leder.

 

 

 

Billedtekst:

Øverst fra venstre:

Gurli Gregersen – Kathrin Therkildsen – Conny Ebbesen – Anette Frahm – Jan Petersen – Helle Sørensen – Pia Thomsen – Rigmor Allerslev – Tove Fisker – Poula Pedersen

Siddende:

Pia Mejborn og Anne Fillerup

 

Fraværende Anette Wejersø Petersen

 

 

Yderligere oplysninger hos Ældrechef Pia Mejborn på telefon 2555 7722