Viser resultat 1- af

Vis flere resultater

Birgitte Edens konstitueres fra 1. juli som skoleleder på Vestre Skole i Grindsted

Viceskoleleder Birgitte Edens konstitueres fra 1. juli som skoleleder på Vestre Skole i Grindsted, da skoleleder Lone Krog har fået nyt job

Viceskoleleder Birgitte Edens er fra 1. juli konstitueret som ny skoleleder på Vestre Skole i Grindsted. Samtidig konstitueres Vibeke Dahlmann Andersen i stillingen som viceskoleleder.

Konstitueringen skyldes, at skoleleder Lone Krog har fået nyt job som skoleleder i en anden kommune. Billund Kommune har i den forbindelse efterkommet et ønske fra Lone Krogs nye arbejdsgiver om, at hun straks deltager i arbejdet med at planlægge det nye skoleår på hendes kommende skole.

Lone Krog er indtil 1. juli fortsat skoleleder og vil være på skolen i en stor del af tiden.

- Dermed kan vi få lavet en god overlevering, og jeg kan få sagt ordentlig farvel til elever, lærere og det øvrige personale samt skolebestyrelsen, siger Lone Krog.

Læringschef i Billund Kommune, Lisbeth Østergaard glæder sig over, at der er fundet en god løsning for alle parter.

- Vestre Skole er langt fremme med planlægningen af det kommende skoleår, og vi har stor tillid til, at Birgitte og Vibeke sammen med det øvrige personale kan løfte opgaverne, siger Lisbeth Østergaard, der er Læringschef i Billund Kommune.

Birgitte Edens blev ansat på Vestre Skole den 1. februar. Hun kom fra en stilling som konstitueret viceskoleleder på Bakkevejens Skole i Bramming, hvor hun har været ansat i 20 år, heraf syv som koordinator på mellemtrinet.

Hun er i gang med en diplomuddannelse i ledelse, og har taget de første fem moduler.

Privat er hun gift med Torben, mor til tre og bosat i Bramming.

- Birgitte har i sin tid på Vestre Skole vist, at hun er en dygtig leder med innovative ideer, og at hun evner samarbejdet med de mange ansatte, der er på en stor skole, som Vestre Skole, siger Lisbeth Østergaard.

Birgitte Edens glæder sig til de nye opgaver

- Jeg er glad for tilliden. Det er en spændende opgave på en god skole, og jeg glæder mig til at fortsætte det gode samarbejde med Ledelseskolleger, lærerne og de øvrige ansatte og jeg glæder mig til at lære skolebestyrelsen endnu bedre at kende, siger Birgitte Edens.

Birgitte Edens Vestre Skole

 

 

Vibeke Dahlmann Andersen har været ansat på Vestre Skole siden 1982. Hun blev i 2009 pædagogisk leder, og har i flere omgange været konstitueret i stillingen som viceskoleleder.

Fakta om Vestre Skole:

Stor by skole i Grindsted med 666 elever og omkring 100 ansatte. Skolen er årgangsopdelt med 0- til 3. klasse i Raketten, 4-6 i Kloden og udskolingen 7-9 i Kompasset. Derudover er der SFO og modtageklasser.

Yderligere oplysninger hos Læringschef Lisbeth Østergaard på telefon 7972 7607 eller konstitueret skoleleder Birgitte Edens på telefon 7213 1143.