Viser resultat 1- af

Vis flere resultater

Skoler og dagtilbud friholdes for besparelser

Der bliver ingen besparelser på skoler og dagtilbud i Billund Kommune i 2015. Det besluttede Billund Kommunes Børne- og Kulturudvalg i denne uge. Udvalget skal finde besparelser for 2,6 mio. kr., men Børne- og Kulturudvalget valgte at friholde dagtilbud og folkeskoler.

Børne- og Kulturudvalget i Billund Kommune skal finde besparelser, men det bliver ikke på dagtilbuds- og skoleområdet. 

Det var et enigt udvalg, der besluttede at friholde børneområdet. Jeg er glad for, at vi på tværs af de politiske grupper står sammen om at prioritere dagtilbud og skoler" siger Børne- og Kulturudvalgsformand Klara Lyskjær Noer.

Børne- og Kulturudvalgets beslutning kommer blot 10 dage efter, at borgmester Ib Kristensen har meldt ud, at han ønsker, at børneområdet prioriteres i de kommende forhandlinger om budget 2015.

Udover at undgå besparelser er det afgørende for mig, at vi finder penge til at kvalitetsudvikle børneområdet. Det forpligter at være Børnenes Hovedstad, og vi vil gerne fortsætte arbejdet med at udvikle pædagogik og kompetencer til gavn for læring og trivsel. forklarer Klara Lyskjær Noer.

Fakta: Børne- og Kulturudvalget skal reducere budgettet med i alt 6 mio. kr. Det faldende børnetal giver mindre udgifter for 3,4 mio. kr. og derfor skal udvalget finde besparelser for 2,6 mio. kr.

Yderligere oplysninger hos:
Børne- og Kulturudvalgsformand Klara Lyskjær Noer tlf. 20 18 41 81