Viser resultat 1- af

Vis flere resultater

Rejsegilde på BillundSkolen

Tidsplanen holder og der var mange pæne ord til håndværkere, projektleder, rådgivere og arkitekt - men også til tålmodige børn, personale og forældre, da BillundSkolen torsdag den 12. juni holdt rejsegilde

Tirsdag den 12. juni blev en god dag i BillundSkolens historie. Den knap to år gamle skole fejrede nemlig rejsegilde på det nye byggeri, der for alvor gør plads til at at elever og personale kan samles på Kærvej.

Byggeprogrammet blev vedtaget i Byrådet i Billund Kommune den 26. februar 2013, og byggeriet blev indledt den 1. oktober 2013 med 1. spadestik af eleverne Tobias Jensen, Mick Mortensen og Mette Habekost sammen med formand for skolebestyrelsen Bettina Ragna Olesen og formanden for Børne- og Kulturudvalget Klara Lyskjær Noer og Borgmester Ib Kristensen.

Siden er det store byggeprojekt til 38,5 millioner kroner gået efter tidsplanen, og første spadestik var derfor en oplagt lejlighed til at takke og rose håndværkere, projektleder, rådgivere og arkitekt for deres gode arbejde indtil nu.

Det gjorde både skoleleder Hanne Enggaard, borgmester Ib Kristensen og arkitekten på byggeriet.

Vi har spurgt projektleder Holger Magaard, og han siger at tingene har fungeret, der har været et rigtigt godt samarbejde og det forventes at tidsplanen for byggeriet holder, så det nye byggeri kan tages i brug efter sommerferien næste år.
Det er rigtig dejlig at høre at det går godt, og i skal have en stor tak for Jeres arbejde indtil nu, sagde borgmester Ib Kristensen.

Det er Skala Arkitekterne A/S, der totalrådgiver og de håndværkere, der arbejder på tilbygningen til BillundSkolen er:

  • Jorton A/S
  • Jørgen Lund Frederiksen A/S
  • Mikkelsen & Ludvigsen A/S
  • Vagner Knudsen & Sønner
  • Mogensen VVS Komfort
  • EL-team Vest