Viser resultat 1- af

Vis flere resultater

Billund Kommunes frivillige beredskab søger kolleger

Det frivillige beredskab i Billund Kommune søger kolleger, der er klar til at hjælpe andre

Billund Kommune har et professionelt beredskab, der rykker ud når det brænder eller sker en ulykke. Men kommunen har også et frivillig beredskab, der er er klar til at stille op ved arrangementer og andet, hvor mange mennesker er samlet og hvor risikoen for ulykker er tilstede. Det kan blandt andet være ved store ulykker eller når stormen raser, hvor folk skal evakueres til sportshaller eller andet.

Og det frivillige beredskab søger lige nu kolleger, der har lyst til at gøre en forskel.

Vi søger kolleger, der vil mere end sig selv. Kolleger der føler for fællesskabet og for andre og som gerne vil være en del af et stærkt fællesskab, hvor vi får stærke muligheder for at sikre os kompetencer, så vi kan hjælpe, når ulykken ske, siger Lars Gyldenkrone, der er kredsleder for det frivillige beredskab i Billund Kommune.

Protypen af en god frivillig

Prototypen på et medlem af det frivillige beredskab er personen, der stopper op for at hjælpe, hvis der er brug for det.

Vi får rigtig mange spændende oplevelser, og muligheder for relevante uddannelser i det frivillige beredskab, hvor vi har et stærkt socialt team, siger Lars Gyldenkrone.

Som frivillig kan man blive medlem af beredskabsforbundet uden at det koster noget. Beredskabsforbundet er der foreningsmæssige ståsted for frivillige i redningsberedskabet og arbejder for bedre vilkår for de frivillige og dermed for et bedre beredskab til gavn for os alle.

I Billund Kommune var det blandt andet de frivillige, der rykkede ud og sørgede for forplejning til brandfolkene under den store brand i Gyttegård Plantage og på den måde spiller de frivillige en meget vigtig rolle, siger Torben Ravn, der er beredskabschef i Billund Kommune.

Er Du interesseret, kan Du kontakte Lars Gyldenkrone på

vittalars@outlook.dk eller på tlf.: 26467514

Se mere om det frivillige beredskab i Syddanmark