Viser resultat 1- af

Vis flere resultater

Sports- og Kulturgalla rykket til efteråret

Nu bliver det igen muligt at komme med til Sports- og Kulturgalla, hvor Billund Kommune hylder kommunens sports- og kulturtalenter. Arrangementet blev aflyst tidligere i år på grund af corona, men er nu blevet rykket til den 30. september.

Det var en trist nyhed, da Billund Kommune blev tvunget til at aflyse Sports- og Kulturgalla, der skulle være løbet af stablen den 1. april. Men på grund af Coronakrisen var en aflysning nødvendig. Nu hæves forsamlingsforbuddet stille og roligt, og det er derfor blevet besluttet, at afholde Sports- og Kulturgalla onsdag den 30. september.

Det bliver samme brag af en fest, selvom der naturligvis vil blive taget hensyn til gældende retningslinjer fra sundhedsmyndighederne. Med god afstand mellem deltagerne vil aftenen stadig indeholde både underholdning, mad og vigtigst af alt uddeling af årets priser og hædersbevisninger til kommunens sports- og kulturtalenter.

Stadig mange fortjener en hyldest

Selvom i år har været præget af en pandemi, så er der stadig mange lokale talenter, som fortjener en hyldest. Formand for Unge og Kulturudvalget Stephanie Storbank glæder sig over, at det nu lykkedes at få afholdt Sports- og Kulturgalla.

”Vi sidder med nominerede, som fortjener den hyldest og hæder, som vi alle havde set frem til. Men derudover er det ikke bare et event for de nominerede, men en hyldest for hele sports- og kulturlivet i vores kommune, som især efter en svær tid under corona-krisen har brug for vores fulde opbakning og hyldest, ” afslutter Stephanie Storbank.

Det er ikke til at sige, hvordan corona situationen vil være til september, men ifølge planen, som er lagt frem af regeringen og folketingets partier, så vil forsamlingsforbuddet hen over sommeren blive hævet til et niveau, hvor det også er muligt at samles i MAGION til Sports- og Kulturgalla. Derfor er den nye dato nu sat til den 30. september med forbehold for ændringer, hvis vi igen står overfor endnu en nedlukning.