Viser resultat 1- af

Vis flere resultater

Giv et smil med på vejen

I løbet af foråret har turismekoordinator ved Billund ErhvervsFremme Lea Bennedsen forberedt sig. Hylderne er fyldte og kontoret er klar til at tage imod besøg fra både ind – og udland.

De mange turister der kommer til Billund i løbet af sommeren, kan se frem til en velforberedt turistinformation.

Mange turister er glade for den personlige hjælp og selvom kontoret har både en hjemmeside og en app, så er der mange der gerne vil have en fysisk brochure med på vejen.

 

”Henover sommeren hjælper vi gæster med at finde mulige overnatningssteder, oplevelser i området, transportmuligheder, shopping og meget andet” siger Lea Bennedsen. ”Desuden ved vi, at mange af vores gæster søger deres informationer digitalt”.

 

De mange besøgende ønsker en god online information, men der er stadig et ønske om mulighed for den personlige betjening.

De mange besøgende kan have brug for hjælp de ikke kan finde på de digitale platforme og her står de klar i turistinformationen.
Foruden Lea Bennedsen er det primært turistmedarbejderen Karina Yun Dahl Pedersen som vil hjælpe turisterne.

 

”Vi får hjælp af Karina i højsæsonen for at kunne give den bedste service. Hendes store netværk og kendskab til området, hjalp os flere gange sidste sæson hvor hun også var ansat hos os. Vi får nemlig nogle usædvanlige og spændende forespørgsler engang i mellem” siger Lea Bennedsen.

 

Foruden den service som de giver i turistinformationen, så opfordrer Lea Bennedsen også de lokale til at give turisterne et smil med på vejen.

Ifølge hende er det de lokale der er de bedste repræsentanter for Billund.