Viser resultat 1- af

Vis flere resultater

Ny sundhedspolitik for Billund Kommune godkendt

Den 19. december, på sidste byrådsmøde i 2017, godkendte Byrådet den sundhedspolitik, som kommer til at gælde fra 2018 og de næste 8 – 10 år.

Billund Kommunes hidtidige sundhedspolitik udløb ved udgangen af 2017. I løbet af 2017 har en samskabende proces med borgere, politikere, civilsamfundet og medarbejdere i kommunen derfor fundet sted. Formålet har været at formulere den sundhedspolitik, som skal gælde de næste 8 – 10 år. Det har været en spændende proces, hvor der er blevet sat fokus på, hvilke ønsker og oplevelser i forhold til vores fysiske og mentale trivsel og sundhed, der giver mening for den enkelte og for de fællesskaber vi indgår i.

Tid til implementering

Sundhedspolitikken findes i en fuld udgave og en pixie-udgave, hvor det væsentligste indhold af politikken er fremhævet. Fra starten af 2018 begynder Billund kommune det spændende arbejde med at implementere sundhedspolitikken og få sundhed sat endnu mere på dagsordenen for alle borgere og medarbejdere i Billund Kommune.

 

En særlig tak til alle der har deltaget aktivt i processen med at formulere sundhedspolitikken, det har været en uundværlig del af processen at have så mange engagerede personer til at komme med input på et område, der berører os alle, siger leder af Sundhedsstaben i Billund Kommune, Lene Bruun.

 

Læs sundspolitikken i dens fulde længde her (pdf)

Find pixie-udgaven af sundhedspolitikken her (pdf)