Viser resultat 1- af

Vis flere resultater

Glæd dig selv og andre – bliv cykelpilot

Har du lyst til at få gode oplevelser og samtidig være en del af et fællesskab, der glæder andre. Hvis ja, så er chancen der, når Billund Kommune inviterer til information om og prøvetur af rickshaw-cyklerne og projektet ”Cykling uden alder” tirsdag den 6. februar 2018 på Sydtoftens Plejecenter i Grindsted.

Klokken 15.00-16.00 er der en fælles cykeltur, hvor du kan cykle på din egen cykel, eller du kan prøve én af kommunens rickshaw-cykler, og klokken 16.00-18.00 er der inspirationsseminar om projektet ”Cykling uden alder”, hvor du kan høre om tankerne bag projektet. 

Billund Kommune er med i projektet for at få flere borgere til at cykle – uanset alder. Derfor er der tre rickshaw-cykler fordelt på Sydtoftens Plejecenter i Grindsted og Billund Plejecenter. En rickshaw-cykel er en ladcykel med plads til to passagerer foran og én cykelpilot bagest. Cyklen giver de optimale rammer for, at alle – uanset alder – kan komme ud at cykle og få masser af vind i håret.

Hvis du har friske ben og har lyst til at blive cykelpilot, kan du komme og få en introduktion til projektet ”Cykling uden alder” og prøve én af vores rickshaw-cykler. Hvis du er passager, kan du prøve en tur rundt i området sammen med en ven.

Vi glæder os til at se passagerer, piloter, personale, familier og naboer til en eftermiddag med vind i håret. Vi byder på lækre sandwich og forfriskninger”, siger Lene Bruun, der er leder af sundhedsstaben i Billund Kommune.

Tilmeld dig til arrangementet til Elin Boelskifte på ebo@billund.dk senest den 2. februar 2018.

Se invitationen her.

Læs mere om projektet ”Cykling uden alder” her.

Yderligere oplysninger hos Leder af sundhedsstaben, Lene Bruun på telefon 5164 7350.