Viser resultat 1- af

Vis flere resultater

Børnekunst på biblioteket

Børnene fra børnehaven Klatretræet, Børnenes Univers Billund har haft besøg af billedkunstner Stine Ofelia. Alle værkerne kan nu ses på Billund Bibliotek. På udstillingen vises 100 fotografier, som børnene har taget under temaet “Mit bedste sted i børnehaven”.

Mig og min børnehave

Derudover vises børnenes bearbejdning af de printede fotografier, tilsat ord, farver, udklip og tegning. Titlen på de i alt 60 collager er "Mig og min børnehave".

På udstillingen vises også individuelle tegninger som selvportræt og "Noget jeg kan lide" samt forskellige fællestegninger, hvor børnenes har tegnet på hinandens tegninger.

Alle værkerne er lavet som del af et huskunstprojekt, udført af Stine Ofelia i Klatretræet i november 2014.

Læs mere om Stine Ofelia

Det centrale fokus har dels været på hvert enkelt barns udtryk og dels på, hvordan tegning og billedliggørelse kan bruges som aktivt redskab for dialog og fællesskabsstyrkelse.

Under hele projektet har det således været vigtigt at hvert enkelt barn frit har kunne udtrykke sig, blive set og anerkendt for sit udtryk samtidig med, at der har været et gennemgående fokus på fællesskabet og det samlede udtryk.

Rigtig god fornøjelse!