Viser resultat 1- af

Vis flere resultater

Søren Rahbek bliver ny Leder på Lynghedeskolen i Billund Kommune

Det bliver Søren Rahbek fra Esbjerg, som fra 1. april 2020 bliver ny leder på Lynghedeskolen i Billund Kommune.

Søren Rahbek kommer aktuelt fra en stilling som konstitueret skoleleder på Auraskolen i Esbjerg, hvor han ellers arbejder som souschef, og i Billund Kommune glæder Skolechef Morten Kirk Jensen sig over ansættelsen.

 - Med Søren Rahbek får vi en dygtig og ambitiøs leder med stor erfaring fra folkeskoleområdet samt med ledelse af en stor og kompleks organisation med flere afdelinger, og jeg glæder mig til samarbejdet, siger Morten Kirk, der er skolechef i Billund Kommune.

Den nye leder har tidligere været lærer og viceskoleleder på Sønderrisskolen i Esbjerg. Han er uddannet folkeskolelærer, har taget diplomlederuddannelse, og enkeltmoduler på den fleksible Masteruddannelse i ledelse.

Privat bor Søren Rahbek i Esbjerg, er gift med Christina som er folkeskolelærer, og sammen har de tre børn på 26, 23 og 16 år.   

- Efter mange år som viceskoleleder og souschef, og efter at have været i Esbjerg Kommunale Skolevæsen altid, har jeg truffet et valg om at søge ud og få luft under vingerne, og få lov til at stå i spidsen for en skoles udvikling, siger Søren Rahbek.

Han glæder sig til 1. april og til mødet med medarbejdere og elever på Lynghedeskolen.

 - Stillingen som skoleleder for Lynghedeskolen matcher de ønsker jeg har for ledelse af en spændende skole og giver mig mulighed for at arbejde i en kommune, der prioriterer børn og unge. Jeg glæder mig til samarbejdet med medarbejderne, det øvrige skoleområde, hele Børn- og Ungeområdet og øvrige ansatte og aktører, der er i berøring og kontakt med Lynghedeskolen, siger Søren Rahbek.

Den nye leder begynder i Billund Kommune den 1.april 2020. Stillingen som leder bliver ledig, som følge af skoleleder Dorthe Bønning Møllers overgang til pension. 

 - At blive skoleleder i en kommune, der har en vision om at være Børnenes Hovedstad, hvor børn lærer gennem leg, og bliver skabende verdensborgere, er i sig selv stærkt motiverende og passer fint med de ønsker og erfaringer, jeg har med at udvikle CRAFTbaseret pædagogisk praksis, hvor det eksperimenterende og skabende er i centrum, siger Søren Rahbek.

Fakta:

Lynghedeskolen er en folkeskole med flere særlige undervisnings- og pasningstilbud, med 670 børn og unge og 120 medarbejdere og ligger på to fysiske matrikler: én i Grindsted: afdeling Søndre og én i Stenderup/Krogager: afdeling Stenderup.

 

Yderligere oplysninger hos: Skolechef Morten Kirk Jensen på telefon 7972 7620 eller kommende skoleleder Søren Rahbek på telefon 2145 5728