Viser resultat 1- af

Vis flere resultater

Boligminister på boligbesøg i Tingparken

Boligminister Kaare Dybvad (S) besøgte torsdag Tingparken i Grindsted for at hører, hvordan 303 lejligheder skal fornyes for at skabe bedre hjem til områdets beboere.

I stedet for regn brændte solen nu igennem på en spændende dag for Tingparkens beboere. Tingparken arbejder for at gå igennem et større renoveringsprojekt for alle områdets 303 lejligheder, der er bygget mellem1961 og 1972og efterhånden er slidte eller for en dels tilfælde nedslidte.

Projektets størrelse tiltrak boligministeren Kaare Dybvad, som var inviteret af afdelingens formand Jeyarajah Rasiah sammen med Folketingsmedlem Troelsravn inviteret, så han kunne se, hvordan beboerdemokratiet arbejder med fornyelse af området, og de dilemmaer der følger med.  

Billund Kommune har ansvar for at holde tilsyn med kommunens boligforeninger, og vil derfor også holde tilsyn med arbejdet i Tingparken, og byrådet har i 2018 godkendt helhedsplanen og anbefalet renoveringsprojektet overfor Landsbyggefonden.

Tingparken er en del af Grindsted historie, og rigtig mange mennesker har eller har haft deres hjem her. Helhedsplanen er lavet, fordi afdelingen trænger til en renovering, og vi er glade for, at man i afdelingen har lavet en plan, der kan give beboerne et bedre hjem, men også området et løft og dermed bidrage til, at et centralt byområde i Grindsted løftes, siger Borgmester Ib Kristensen.