Viser resultat 1- af

Vis flere resultater

Første etape af renoveringen på Søndre Skole er i gang

Onsdag den 22. februar tog skoleleder Dorthe Bønning Møller og Borgmester Ib Kristensen hammeren i hånden og slog hul i muren for at markere begyndelsen på en længe ventet renovering og ombygning af skolen, der foregår i fem etaper over det næste års tid.

Pladsmangel og slid er nogle af grundene til, at Søndre Skole i Grindsted det næste år skal gennemgå en renovering til omkring 25 millioner kroner.

Onsdag 22. februar tog skoleleder Dorthe Bønning Møller og Borgmester Ib Kristensen hammeren i hånden og slog hul i muren for at markere begyndelsen på en længe ventet renovering og ombygning af skolen, der foregår i fem etaper over det næste års tid.  

Første etape er en renovering af de naturvidenskabelige lokaler og G-klasserne, og siden følger endnu fire etaper, som blandt andet vil give skolen en helt ny 800 kvadratmeter bygning til udskolingen og en ny hovedindgang med mere.

"Alle vigtige begivenheder starter med et første spadestik, " sagde Ib Kristensen,


i sin tale til skolens ansatte og elever. Han sagde også, at man forventer, at første etape af renoveringen står færdig til maj.

”Fordi renoveringen skal foregå over flere taper, er der rent faktisk tale om flere spadestik, og rigtig mange er involverede i forløbet. Vi forventer at ende ud med en ny skole, fyldt med friskhed og farver, ” sagde Dorthe Bønning Møller og lagde ekstra vægt på ordene renovering, påskønnelse og udbygning.

Renoveringen skal foregå over fem etaper, hvor første etape blev taget i dag. Det hele forventes at stå færdig i foråret 2018.