Viser resultat 1- af

Vis flere resultater

Mette Højborg skal være Kultur & Erhvervsdirektør i Holstebro

Børnenes Hovedstad som er et samarbejde mellem Billund Kommune og LEGO Fonden skal på jagt efter en ny direktør til kontoret i Billund. Nuværende direktør Mette Højborg skifter i løbet af foråret til en stilling som Kultur- og Erhvervsdirektør i Holstebro.

Børnenes Hovedstad skal på jagt efter en ny direktør til at stå i spidsen for selskabets kontor i Billund, hvor fem medarbejdere arbejder med de mange projekter, der indtil nu er udsprunget af visionen. Det skal man fordi nuværende direktør Mette Højborg stopper for at blive Kultur & Erhvervsdirektør i Holstebro.

 Mette Højborg kom til som direktør den 16. februar 2015 fra en stilling som Erhvervs- og Udviklingschef i Herning Kommune, hvor hun også er bosat.

 - Jeg synes, visionen om Børnenes Hovedstad er fantastisk. Det synes jeg, da jeg startede, og sådan har jeg det stadig hver dag, når jeg kører på arbejde, men muligheden for at stå i spidsen for en nyoprettet forvaltning om Kultur og Erhverv i Holstebro kunne jeg ikke lade passere, siger Mette Højborg.

 Mette Højborg har i sine to år i Billund skabt markante resultater sammen med medarbejderne, lokalsamfundet og partnerne fra LEGO Fonden og Billund Kommune.

 Engagementet i FIRST LEGO League og Billund Builds Music som i år er blevet til Billund Builds Energy er eksempler på projekter, hvor legen og de kreative processer er i højsædet, så børnene bliver rustet til livslang læring og problemløsning, og projekter, hvor børn og fagpersoner i Billund Kommune i høj grad har fået muligheder i kraft af Børnenes Hovedstad.

 

-  Ovenstående er tre af mange eksempler på at Mette Højborg i sine to år som direktør i Børnenes Hovedstad har opnået flotte resultater og fået sammensat et godt hold af medarbejdere, der er i gang med at folde visionen ud indenfor de tre hovedområder, som Børnenes Hovedstad arbejder med.  Derfor er vi naturligvis ærgerlige over at skulle tage afsked, siger kommunaldirektør Ole Bladt-Hansen, der er medlem af bestyrelsen for Børnenes Hovedstad.

  

Mette Højborg stopper i Børnenes Hovedstad i løbet af foråret, og arbejdet med finde hendes afløser begynder omgående.

 

 

Fakta:

 

Børnenes Hovedstad er en fælles vision mellem LEGO Fonden og Billund Kommune, som I 2012 etablerede de i fællesskab Capital of Children Office A/S som den motor, der både skal skabe projekter, understøtte andres initiativer, invitere til samarbejde og skabe fælles retning på de mange aktiviteter og indsatser.

 

Foruden direktøren er der fem medarbejdere i Capital of Children Office, hvor der arbejdes ud fra tre fokusområder: Leg, læring og kreativitet, By i børnehøjde og erhverv.

 

Blandt de igangværende projekter, hvor Børnenes Hovedstads kontoret spiller en nøglerolle er:

 

FIRST LEGO League, Billund Build og Børnejournalistuddannelsen under Leg, læring og kreativitet.

 

Børnekulturdage, Fremtidens Børnebibliotek og Billund Byvision under By i børnehøjde.

 

Play User Lab, Play Track med flere under Erhverv.

 

Se mere på http://www.boerneneshovedstad.dk/

   

Yderligere oplysninger hos Direktør Mette Højborg på telefon 4018 2202, Kommunaldirektør Ole Bladt-Hansen, Billund Kommune på telefon 4034 8304 eller LEGO Fonden.